Xperia XZ2 Premium kamerası ile dikkat çekiyor

0
242 Okunma
Sony Xperia XZ2 Premium

Sony, kamerası ile dikkat çeken telefonlar üretmeye devam ediyor. Bugün tanıtılan Xperia XZ2 Premium tasarımındaki değişim ve kamera özellikleri ile dikkat çekiyor.

Xperia XZ2 Premium özellikleri

 

Xperia XZ2 Premium

 

Sony’nin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Xperia XZ2 Premium, Snapdragon 845 işlemci ile geliyor. Telefonda 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza sunarken, 400 GB‘a kadar da SD kart destekliyor.

XZ2 tasarımlarıyla benzerlik gösteren telefon,  kavisli arka kasaya sahip telefonun ekran boyutu ise 5.8 inç. sunacağı 4K görüntünün yanı sıra, çift kamera kullanabilen ilk Sony telefon olacak. Telefonun dikkat çeken kamera özellikleri şu şekilde:

Xperia XZ2 Premium arka kamera özellikleri

  • 19 Megapiksel çözünürlüklü f/1.8 diyafram açıklığı ve Montion Eye teknolojili RGB kamera
  • 12 Megapiksel çözünürlüklü f/1.6 diyafram açıklığı sunan Monochrome sensörlü kamera

Xperia XZ2 Premium ön kamera özellikleri

  • 13 Megapiksel çözünürlüklü f/2.0 diyafram açıklığı sunan kamera

Geliştirilmiş arka kamera özellikleri ile 8x dijital zoom, 960 FSP Full HS ve 4K video çekebilirsiniz.

Android 8.0 Oreo ile gelecek telefon, parmak izi okuyucu, USB Type-C, NFC ve Bluetooth 5.0 ile birlikte geliyor. 3540 mAh batarya desteği sunan telefonun ayrıca kablosuz şarj desteği de bulunuyor.

Xperia XZ2 Premium tasarımı

Xperia XZ2 premium

XZ2 tasarımı ile benzerlik gösteren telefonun en büyük farkı çift kameraya sahip olması. 3D cam tasarım ve Gorilla Glass 5 ile korunan telefon, Chrome Silver ve Chrome Black renk seçenekleri ile üretilecek. 6.2 inç kasa yüksekliği ve 3.1 inç kasa genişliği bulunan telefonun en kalın noktası 11.9 mm iken en ince noktası 6.4 mm kalınlığında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz