Yeni nesil yavru köpek sahiplendirme uygulaması: Good Dog!

0
550 Okunma

Sevimli dostlarımıza yeni bir yuva kazandırmak için çok sayıda insan gönüllü olarak çalışıyor. Ancak bunun için artık mobil uygulamalar da bulunuyor. New York merkezli Good Dog da bunlardan biri.

İnsanların bir yavru köpek sahiplenmesi için kurulan platform için şimdiden 6.7 milyon dolar toplandı.

Şirket, sevimli dostlarımızın iyi bakılacakları bir eve yerleşmesini sağlamak için barınaklarla, eğitmenlerle ve kurtarma ekipleriyle birlikte çalışıyor. Uygulamayı diğerlerinden ayıran ise yalnızca yavru köpek sahiplendiriliyor olması.

İstatistiklere göre, ABD’de her yıl dokuz milyon köpek sahiplendiriliyor. Sorun ise bu köpekler yavruladığı zaman ortaya çıkıyor. Bu yavruların yeni evlere yerleştirilmesi önemli bir rol oynuyor. İşte Good Dog tam da bu aşamada devreye giriyor.

Yavruları güvenilir insanlara teslim etmek isteyen kişiler bu uygulamayı kullanarak doğru kişiyi bulabiliyor. Böylelikle, iç rahatlığıyla yeni yavrular yuvalarına gitmiş oluyor.

Benzer mobil uygulamalar ülkemizde de mevcut. Yavru köpek sahiplendirme konusunda ilerleyen zamanda daha fazla uygulamanın geliştirileceğini söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz