Yenilenmiş iPhone satışları başladı

0
402 Okunma
yenilenmis-iphone-satislari-basladi-4

Kuşkusuz dünyanın en başarılı şirketlerinden Apple geçen günlerde enteresan bir olaya imza attı. Bundan sonra Apple, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin yenilenmiş versiyonlarını satışa çıkarmaya başlıyor.

yenilenmis-iphone-satislari-basladi-1

Yenilenmiş iPhone Satışları başladı!

Apple sahibi olmak isteyen ama fiyatları yüksek bulduğu için alamayanlara teselli niteliğinde bir haber denebilir. Yenilenmiş bu versiyonlar sayesinde iPhone satın almak isteyenler daha ucuza sahip olabilecekler.
Fakat bu alternatif satın alma yolu henüz ülkemizde uygulanmıyor ama şunu bilmekte. Ayrıca amiral gemisinin bu doğrultuda planlarının olabileceği de öğrenilen bilgiler arasında.
Yenilenmiş iPhone’ları satan ülkelerde tüketiciler alışverişlerini internet sitelerinden yapabilecekler.

Teknoloji alanında on başarılı kadından liderlik tavsiyeleri

Yenilennmiş iPhone fiyatları:

iPhone XS (64 GB): 699 dolar
iPhone XS (256 GB): 829 dolar
iPhone XS (512 GB): 999 dolar
iPhone XS Max (64 GB): 799 dolar
iPhone XS Max (256 GB): 929 dolar
iPhone XS Max (512 GB): 1,099 dolar

yenilenmis-iphone-satislari-basladi-3

Bu seçeneklerden hangisi seçerseniz seçin, satışa sunuldukları tarihte açıklanan fiyatlara göre ortalama 300 dolar ya da 350 dolar tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Dahası, Apple tüm bu yenilendikleri modelleri önceden denetlendiğini, temizlendiğini, test edildiğini ve yeniden paketlediklerini söylüyor. Kutu içerisinde tüm kılavuz ve aksesuarlar da yer almakta. Ayrıca yeni bir pil ve yeni bir kasa da dahil. Yani yeni bir cihaz ile yenilenmiş bir cihaz arasında ayrım yapmanın oldukça zor ve hatta imkansız denebilir.

Edis’in ifşası çıktı dedikoduları sosyal medyayı salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz