Yoğurt yapma makinesi için 3 öneri

0
690 Okunma

Doğal ürünler tüketmeyi seven kadınlar evde yapabilecekleri neredeyse her şeyi mutfaklarında yapmayı tercih ediyor. Yoğurt sık tüketilmesi ve yapımının kolaylığı nedeni ile bu listenin başında yer alıyor. Özellikle ek gıdaya yeni geçen bebeklere sahip annelerin bu konuda ki hassasiyeti çok yüksek. Yoğurt yapma makinesi de bu konuda annelerin imdadına koşuyor.

Yoğurt yapma makinesi kullanmanın avantajları

Küçük ev aletleri arasında daha az sözü geçen bu makineler, taze yoğurt tüketmek isteyen fakat geleneksel yöntemlere vakit ayıramayan veya günlük tüketime uygun özellikle de bebeklere yedirmek için sürekli yoğurt yapmak isteyen kadınlar için vazgeçilmez bir ürün. Farklı marka ve modellerde bulabileceğiniz makinelerden 3 tanesini sizin için listeledik.

3 adet yoğurt yapma makinesi önerisi

Tefal La Yaourtiere

 yoğurt yapma makinesi

Kolay kullanım için led ekrana ve şeffaf kapağa sahip makinenin, her biri 125 ml kapasiteye sahip 8 adet yoğurt kavanozu bulunuyor. Bu özelliği sayesinde daha kompakt bir yapıya sahip olan Tefal La Yaourtiere ile tek seferde istediğiniz miktarda yoğurt yapabilirsiniz. 2 farklı modu bulanan makine ile süzme ve normal yoğurtlarınız için otomatik zaman ayarlayıcıyı kullanabilirsiniz. 300W gücü sahip cihazın tüm parçalarını makinede gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz.

 Arçelik K 1670 Yoğurt Makinesi

Tek kişilik 1,5 litrelik seramik yoğurt kabına sahip cihazın ayrıca 8 adet 125 ml’lik küçük kabı da bulunuyor. Dijital led ekranı ile görüntüleyebileceğiniz cihaz ile zamanlama ve ısı derecesi kurarak yoğurdunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yaptığınız yoğurtları başka bir kaba aktarmadan buzdolabına koyabilirsiniz.

Weewell WYM400 Yoğurt Yapma Makinası

Weewell WYM400 Yoğurt Yapma Makinası

7 adet şeffaf kapaklı ve buzdolabında saklanabilir cam yoğurt kavanozları aynı zamanda BPA içermiyor. Daha düşük enerjide zaman ve sıcaklık ayarlarını otomatik yapabileceğiniz makinenin led ekranı ve kolay kullanım sağlayan şeffaf kapağı  bulunuyor.

Yoğurt yapma makinesi kullanarak siz de evde kolaylıkla yoğurt yapabilirsiniz. Bu cihazların özellikle çalışan kadınlar için en büyük avantajı zamanlama ayarına sahip olmaları. Bu sayede yoğurt yapım süresi dolduğunda cihazınız otomatik olarak ısıyı kesecek ve kapalı hale gelecektir. Kendiniz, aileniz veya çocuklarınız için sağlıklı yoğurtlar yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz