YouTube yeni bir proje üzerinde çalışıyor!

0
264 Okunma
youtube

Video içerik platformu YouTube etkinlik alanını genişleterek yeni bir hizmet vermeyi amaçlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre uzun zamandır bir proje üzerinde çalışan platform, yakında abonelik satışı yapacak. İşte ayrıntılar.

YouTube abonelik satmaya başlayacak

İçerisinde her türden video içeriğe rastlayabileceğimiz platform şimdi yeni bir hizmet vermeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre YouTube tam 18 aydır bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik için platform üzerinde yeni bir bölüm açılacak. Channel Store adı verilen bu yeni bölümde diğer hizmetler için abonelik satışı yapılacak. Google tarafından geliştirilen bu yeni bölüm; çevrimiçi içerik servislerinin abonelik satış merkezi haline gelecek. Kısaca YouTube üzerinden; Disney+, Netflix ve HBO Max gibi platformlara abone olabileceksiniz.

Bu yeni özellik ile YouTube maddi kazanç anlamında kendisini geliştirecek. Biliyorsunuz YouTube ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 çeşit hizmet sunuyor. Oldukça makul ücretler ile edinebileceğiniz Premium aboneliği beraberinde birçok özelliği de getiriyor. Ayrıca, sadece ücretli abonelere özel olan güncellemelerin dışında bazı özellikler de ilk olarak Premium abonelerine sunuluyor. Şimdi konuşulanlara göre bu satın alma özelliği de ilk olarak Premium abonelerine geçerli olacak. Başlangıç olacak ABD içerisinde uygulanacak olan bu özellik, test sürecinin bitmesinin ardından küresel kullanıma sunulabilecek. Bu özellik sayesinde 3 taraflı bir kazanım elde edilecek. Alıcı, satıcı ve aracılar aboneliklerden kendi çerçevelerinde kazanım sağlayacak.

Apple’a özel Telegram güncellemesi yayınlandı!

Bu özelliğin yaygınlaşması ile YouTube yeni bir kimlik kazanacak. Platform bu sayede dijital içerik servislerinin merkez konumuna gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz