11 yıldır kullandığım saç düzleştiriciyi inceledim!

0
332 Okunma

Kişisel bakım aletlerini satın alırken performansı kadar uzun ömürlü olması da önemli. Yüksek fiyatlar ödediğimiz ürünleri uzun yıllar kullanmak istiyoruz. Fakat her ürün için durum böyle olmuyor. 11 yıldır aynı performans ile kullandığımız saç düzleştirici ile karşınızdayız. İşte karşınızda her yönüyle Braun Satin Hair 7 saç düzleştirici.

Braun Satin Hair 7 saç düzleştirici özellikleri

Braun Satin Hair 7 satın almak için buraya tıklayın

Aslen boyalı saçlar için üretilen bu ürün, saçlarınızdaki boyanın 2 kat daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. Ayrıca opsiyonel olarak kullanabileceğininiz iyon teknolojisi sayesinde saçlarınızı elektriklenme ve kurumaya karşı koruyor. Bu özelliği istediğiniz zamanlarda aktif edebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızın kuru ve yağlı kısımları için ayrı bakım yapmanızda mümkün olacak.

Seramik kaplı özel plakaları sayesinde saçlarını düzleştirmek çok daha kolay. Üstelik kalın telli saçlarda düzleştiriciler yüksek performans sağlayamazken bu ürün iyon özelliği ve seramik plakaları sayesinde elektriklenmeden düzleştirme yapabiliyor. 2 metre kablo, döner başlık ile daha ergonomik bir yapıya bürünen düzleştiricinin uç kısmındaki ısınmaz özel alanlar saçlarınızı daha etkili düzleştirmenizi sağlıyor. Ayrıca düzleştiricide 30/40 dakika kadar uzun süreli kullanımlarda ısınma sorunu olabiliyor. Isınma sonrasında da kendiliğinden kapanıyor. Düzleştiricinin üstündeki LED ekrandan ısınma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

11 yıldır kullandığımız bu ürün tam bir fiyat performans ürünü. Dikkatli kullanım ile uzun yıllar size eşlik edecek Braun Satin Hair 7 saç düzleştiriciyi 160 TL’ye satın alabiliyordunuz. Şimdi ise ürünü satın almak için ödemeniz gereken tutar 1600-1700 TL arasında değişiyor. Ürün hakkındaki deneyimlere ve tüm özelliklere YouTube kanalındaki videomuzdan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz