LG TONE Free T90 ve T90s tanıtıldı

0
227 Okunma

Teknoloji markası LG, iki yeni amiral gemisi kablosuz kulaklık setini resmi olarak duyurdu. İki kablosuz kulaklık , LG TONE Free T90 ve TONE Free T90’lardır. İşte detaylar…

LG TONE Free T90 ve T90s özellikleri

Önce LG TONE Free T90’dan bahsedelim. Bu kulakiçi kulaklıklar , bakterileri öldüren bir UV nano şarj cihazı ile birlikte gelir böylece bu kulakiçi kulaklıklar pratik olarak kendi kendini temizler. Tıpkı önceki LG TONE Free FP9’da olduğu gibi, bu kulaklık kılıfı aynı zamanda bir Bluetooth vericisi olarak da kullanılabilir ve kullanıcıların kablosuz bağlantıya sahip olmayabilecek cihazlara bir aux kablosu çalıştırmasını sağlar.

Şimdi LG TONE Free T90’lara geçin. Bu kulakiçi kulaklıklar , daha derin ve tatmin edici bir bas efekti üretmeye yardımcı olabilecek daha büyük sürücülere sahip yeni bir dahili yapıya sahip gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Ancak LG Tone Free T90’ların ilginç bir özelliği var. Bu cihaz, ‘tüm içerik ve cihazlarda’ Dolby Head-Tracking’i destekler. Bu özellik, kullanıcı kafasını her hareket ettirdiğinde ses efektini değiştirebilecek. Dolby Head-Tracking terimine hala aşina olmayanlarınız için LG bunu şöyle açıklıyor:

lg-tone-free-t90-ve-t90s-tanitildi-1

Dolby Head-Tracking, kullanıcı daha doğal bir ses deneyimi için başını hareket ettirdiğinde sesi yeniden kalibre edecektir . Dinleyiciler, kendilerini bir sahnenin ortasında gibi hissedecek ve müzik dinlerken, film izlerken, en sevdikleri akış dizilerinin keyfini çıkarırken veya hatta video oyunları oynarken, sese tamamen yeni bir daldırma düzeyi yaşayacaklardır. ”

LG’nin kendisi, T90s modelinin ” Dolby tarafından kulakiçi kulaklıklar için özel olarak tasarlanmış ilk kablosuz sesli görselleştirici kulaklık” olduğunu iddia ediyor. Bu teknoloji, Dolby’nin ses görselleştiricisi ile donatılmamış kulakiçi kulaklıklardan daha iyi ses zayıflaması ve boyutları üretebilecek.

Öte yandan, LG TONE Free T90’lar Head-Tracking özelliğine sahip ilk kulaklıklar değil. Daha önce Apple AirPods ve Beats kulaklıklar, Samsung Galaxy Buds Pro , Buds 2 ve Buds Live daha fazla kafa izleme özelliğini de destekliyordu. Ayrıca, LG TONE Free T90 ve T90’ların her ikisi de 9 saate kadar pil ömrünü ( uyarlanabilir ANC kapalıyken ) ve şarj kutusuyla 27 saate kadar destekler. Ne yazık ki, LG tarafından açıklanan tüm bilgiler bu kadar. LG, iki kulakiçi kulaklık için henüz fiyatlandırma açıklamadı . Ancak her ikisinin de Eylül ayında piyasaya sürüleceği onaylandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz