14 Şubat’ta sevgilinize bunları almayın!

0
360 Okunma

Türkiye genelinde 5.6 milyon üyesi olan alışveriş uygulaması Hopi14 Şubat Sevgililer Günü için yaptığı anket sonuçlarını açıkladı.

Yapılan anket sonuçları ile ankete katılan her 10 erkekten 3’ü14 Şubat planın ne olur?” sorusuna evde özel bir yemek hazırlamak cevabını verdi. İkinci tercihleri ise canlı müzik çalan bir otamda kutlamak olurken azınlık ise sinemada romantik bir film izlemenin güzel olacağını belirtti.

Kadın ve erkek farketmeksizin çoğunluk sevgililer gününü her zaman kutladığını söylerken yüzde 22’lik kısım ise ”Sevgilim oldukça” yanıtını seçti.

Kadınların sevgililer günü hazırlığında son dakikada hazırlandıklarını belirtenlerin oranı yüzde 40’ı bulurken yüzde 30 oranında katılımcı ise bir hafta önceden hazırlıklara başladıklarını bildirdi.

Erkekler almak istemedikleri hediyeleri açıkladı

Erkeklerin sevgililerinden almak istemedikleri hediyelerin başında selfie çubuğu geliyor. Her 4 erkekten biri selfie çubuğu istemediğini belirtti. Sevgilisiyle birlikte yoga kursuna gitmek istemeyenlerin oranı ise yüzde 23 olarak belirlenirken kalp şeklinde çikolata, eldiven, burç bilekliği gibi hediyeler istemeyenlerin oranı ise fazlaydı.

Kadınlar için ise, yüzde 34’lük bir oranla peluş ayı istemeyenler çoğunluktaydı. Bunun dışında çoğunluk hediye olarak telefon kılıfı,kırmızı gül, çerçeve ve bere gibi hediyeler  istemediklerini söylediler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz