J.J Abrams imzalı Cloverfield Paradoksu gösterime girdi!

0
524 Okunma

Super Bowl etkinliğinden hemen sonra duyuru yapan Netflix, Cloverfield Paradoksu adlı yapımın yayına girdiğini açıkladı.

Dünyanın en çok izlenen spor etkinliği olan Super Bowl sonrasında merakla beklenen Cloverfield Paradoksu adlı yapım, fragmanı yayınlandıktan hemen sonra Netflix üzerinde gösterime girdi.

Star Trek yönetmeni J.J Abrams yapımcılığı üstleniyor

Yapımcılığını Star Wars, Star Trek, Lost, Fringe gibi birçok başarılı yapıma hayat vermiş olan J.J. Abrams’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Julius Onah‘ın yaptığı filmin hikayesi, yakın gelecekte bir uzay istasyonunda bulunan bir grup uluslararası astronotun Dünya’daki büyük bir enerji krizini çözmeye çalışması üzerine kuruluyor.İstasyonda bulunan deneysel teknoloji beklenmedik bir sonuca varmasıyla birlikte izole kalan ekip hayatta kalma mücadelesine başlamasını konu alıyor.

http://https://www.youtube.com/watch?v=w-x85Q1Z4cI

Oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Roger Davies, Elizabeth Debicki, Aksel Hennie, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, John Ortiz, David Oyelowo, and Zhang Ziyi gibi oyuncuların bulunduğu yapımın senaryosu ise Oren Uziel imzalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz