18 ayar altın kaplama akıllı saat Nubia Alpha!

0
391 Okunma

Akıllı saat tasarımları artık oldukça sıradanlaşmaya başladı. Neredeyse sıkıcı diyebileceğimiz akıllı saat tasarımlarında Nubia yeni tarzı ile fark yaratmaya geliyor. MWC 2019’da Nubia Alpha görücüye çıktı. Tamamen bileği saran bir tasarıma sahip olan akıllı saatin ekranı ise boydan boya uzanıyor. Saat üzerindeki kamera da ilk bakışta dikkat çeken detaylar arasında.

Daha önce konsept olarak böyle tasarımlar görmüştük ancak Nubia bunu gerçeğe dönüştürdü. Nubia Alpha şık olduğu kadar sağlık ve fitness takibi yapabilecek yeteneklere sahip. Ayrıca telefondan bağımsız olarak çalışabilen eSIM 4G versiyonlu modeli bile var. eSIM kullanan saat ile telefon görüşmesini akıllı telefondan bağımsız yapmak mümkün. Akıllı saatin daha önce çıkmış fotoğraflarında daha kibar çizgilere sahip olduğunu görmüştük. Ancak görünürde biraz kalın ve kaba duran akıllı saatin ince bileklerde nasıl duracağı merak konusu.

Nubia Alpha’nın üç farklı versiyonu bulunuyor. Yalnızca Bluetooth özellikli Nubia Alpha 449 eurodan satışa çıkıyor. eSIM’li versiyonun fiyatı ise 549 euro. 18 ayar altın kaplama modelin fiyatı da 649 euro olarak belirlenmiş. 18 ayar akıllı saatin eSIM özelliği de var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz