Kendini temizleyen fritözlü fırın GE Profile!

0
313 Okunma

Daha az yağ kullanması sebebiyle daha sağlıklı kızartmalar yapılmasına olanak sağlayan hava fritözleri gittikçe mutfakların daha popüler oyuncuları haline geliyor. Üreticiler de bu alanda elini kuvvetlendirecek ürünler geliştirmeye devam ediyor. GE Appliances bu akıma ayak uyduran yeni ürünlerini 2019 Mutfak ve Banyo Endüstrisi Fuarı’nda görücüye çıkardı. ,

GE Appliances’ın yeni Cafe ve GE Profile ankastre duvar fırınları serisi tek bir cihazdan birçok performansı bekleyenler için tasarlanmış. 

Cafe duvar fırınında fritöz ve kurutucu modlarına ek olarak tüm pişirme aşamalarının kontrol edilmesini sağlayan 7 inçlik renkli LCD bir dokunmatik ekran bulunuyor. Wi-Fi üzerinden akıllı cihazlara bağlanabilen fırınlar uzaktan da kontrol edilebiliyor. Sorumluluğu kullanıcının üzerinden alan fırın, mutfakta acemi olanların bile kusursuz sonuçlar çıkarmasına yardımcı oluyor. 

GE Profile duvar fırını ise Cafe modelinden biraz daha yetenekli. Cafe’nin sahip olduğu tüm özelliklere sahip olan fırında aynı zamanda ön ısıtma modu bulunuyor. Aynı zamanda fırında, raflarını kendi temizleyen bir teknoloji de mevcut.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz