2017 Hyundai i10 yollarda

0
825 Okunma

Hyundai, Türkiye’deki fabrikalarında ürettiği, A segmenti küçük şehir otomobili i10 ile uzun zamandır büyük beğeni topluyor. i10’un 2017 versiyonu şimdi makyajlanmış yüzü ve güçlü donanımlarıyla, şehir de park sorunu yaşamadan, rahat bir yolculuk isteyen kadınları hedef alıyor.

Ön tampona yerleştirilen küçük dairesel farlarla daha güçlü bir görüntü kazanan yeni i10, aynı zamanda yakıt ekonomisi ve düşük hacimli motorundan kaynaklanan hafif vergi yükü nedeniyle de büyük beğeni topluyor.

Hafif bir araç olduğu için 1.0 litrelik motorla, fazla fazla hızlanan aracın çekiş sorunu bulunmadığı gibi, 4 ileri otomatik vites de şehirde sürekli vites değiştirme derdini ortadan kaldırıyor. 40 bin lira seviyesindeki fiyatı ile pazardaki en düşük fiyatlı 0 otomobiller arasında yer alan Hyundai i10, iç tasarımdaki 8 inç dokunmatik multiplayer ekranı, fonksiyonel ve şık deri direksiyon ile beğeni topluyor. Aracın 252 litre bagaj hacmi ise şehir içindeki gündelik taşıma ihtiyaçları için son derece yeterli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz