2020 Ocak ayının en iyi uygulamaları belli oldu!

0
332 Okunma
en iyi uygulamalar

Her gün katlanan kullanıcı sayısıyla TikTok, 2020 yılının ocak ayında en çok indirilen uygulama olurken, onu sırasıyla WhatsApp ve Facebook takip ediyor. Oyun dışı indirilen uygulamaları listeleyen Sensor Tower, ocak ayındaki en iyi uygulamalar listesini yayınladı.

Kendall Jenner’ın TikTok hesabı açıldıktan 24 saat sonra silindi!

Bu yılın ocak ayındaki en iyi uygulamalar

Bir önceki aya göre değerlendirildiğinde WhatsApp ve TikTok arasında yaşanan çekişme daha iyi anlaşılıyor. Yine Sensor Tower’da yayınlanan listeye göre 2019 yılının Aralık ayında, indirmelere göre sıralama değişti. Buna göre geçen ay en iyi uygulama WhatsApp olmuş, ikinci sırada ise TikTok yer almıştı. Ocak ayındaki listede ise ilk sıraya 104,7 milyondan fazla yükleme ile dünya çapında en çok indirilen oyun dışı uygulama olarak TikTok çıktı.

İkinci sırada ise Ocak 2019’dan itibaren yüzde 10’luk bir artışı temsil eden 90,6 milyona yakın yükleme ile geçen ay dünya çapında en çok yüklenen ikinci oyun dışı uygulama olan WhatsApp, yaşanan olumsuz gelişmelerle birlikte biraz düşüşe geçmiş durumda. Popüler mesajlaşma uygulamasının en yoğun kullanıldığı ülke ise 35,3 ile Hindistan oldu.

Üçüncü, dördüncü ve beşinci sırada, sırasıyla Facebook, Instagram ve Messenger yer alıyor. Facebook‘a bağlı olan bu uygulamaların toplam indirilme rakamları ise ilk 5’e girmelerini sağlıyor. Düşüş trendine girmesine rağmen Snapchat hala ilk 10’da kendisine yer bulabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz