Apple Watch için yeni hamle: Touch ID

0
199 Okunma
Apple Watch Touch ID

Bildiğiniz gibi Apple, birçok patent başvurusu ile karşımıza çıkıyor. Şimdi ise yeni ortaya çıkan detaylara göre, gelecek Apple Watch için Touch ID özelliği geliyor olabilir. Akıllı saat satışlarının önemli bir bölümünü kaplayan Apple, bu alanda atacağı yeni adımları oldukça iyi ayarlıyor gibi duruyor.

Apple Watch Touch ID

Apple Watch Touch ID geliyor olabilir mi?

Apple, gelecekteki Apple Watch modellerine daha fazla özellik eklemek istediğini bu patent başvurusu ile göstermiş oluyor. Yapılan araştırmalara göre, Apple’ın akıllı saatleri tasarımından teknik özelliklerine ve uygulamalara kadar tüketiciler tarafında ilgi ile karşılandığı görülüyor.

Apple’ın yaptığı bu başvuru ile akıllı saatin köşesinde yer alan tuşa Touch ID özelliği ekleneceği düşünülüyor. Patently Apple tarafından paylaşılan görsellere bakıldığında, söz konusu eklemenin olası olduğu görülüyor.

Şirket akıllı saat için yanda yer alan tuşa, Touch ID eklemenin yollarını arıyor. Bu eklemenin güvenlik özelliğini güçlendireceği düşünülürken aynı zamanda başkalarının akıllı saate ulaşmasını ve kullanmasının da önüne geçeceği tahmin ediliyor. Bu hassaslıkta bir sensörün akıllı saate nasıl entegre edeceği bilinmiyorken, söz konusu özelliğin eklenmesiyle birlikte akıllı saatler daha güvenli hale gelecek gibi duruyor.

Apple Watch artık fitness yardımcınız da oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz