2021’in en iyi 5 kahve makinesi

0
819 Okunma

Türk kültürünün vazgeçilmez bir parçası Türk Kahvesi, harika lezzeti ve sağlığa faydalarıyla günün her saati tercih edilmektedir. Bu yazımızda sizler için 2021’in en iyi 5 kahve makinesini derledik. İşte en iyi 5 kahve makinesi:

Fakir Kaave Türk Kahve Makinesi

Fakir Kaave’de taşma önleme sistemi, köpürtme ve kuru kullanımda cihazın kapanmasını sağlayan önemli güvenlik tertibatları mevcut. Makine tek seferde 4 fincan kahve pişirebiliyor. Üstelik ışıklı-sesli uyarı sistemleri ile sınıfının ortalamasının üstüne çıkan bir performans gösteriyor. Ayrıca susuz çalışma ve aşırı ısınma emniyetine sahip olan ürün, güvenli bir şekilde kullanım olanağı sağlıyor. Son olarak makinenin 5 farklı renk seçeneği bulunmakta.

Arzum OK004 Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

Arzum OKKA Minio, sesli ve ışıklı uyarı sistemine sahip. Pişirme algılama sensörü sayesinde kahvenin taşmasını önlüyor ve tek seferde 4 fincan kahve servis edebiliyor. Ayrıca makine, patentli enerji iletim tabanı sayesinde iki cezvesi de su altında kolay ve güvenilir bir şekilde temizlenebiliyor.

Karaca Hatır Moduna Göre Türk Kahve Makinesi

Karaca Hatır Moduna Göre Türk Kahve Makinesi, birden fazla renk seçeneği ile satılmaktadır.  Tek seferde 5 fincan kahve pişiren makine özel ısı dengesiyle kahvelerinizi yakmadan pişirmeyi vadediyor. Köz tadında; köpüklü ve sütlü içecek hazırlama imkanları sunan bu model, Türk kahvesini dilediğiniz şekilde içebileceğiniz hale getiriyor. Ayrıca makinenin taşma önleyici sistemi ve otomatik kapanma özelliği bulunmakta. Son olarak makineyi sütlü Türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata, sütlü hazır kahve hazırlarken de kullanabilirsiniz.

Tefal Köpüklüm

Tefal Köpüklüm’ün; kırmızı, mor, siyah, beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunmakta. Üstelik közde pişirme ve normal pişirme fonksiyonlarının ikisinde de her fincanda bol köpük vadeden marka akıllı sensörleri sayesinde güvenli ve pratik bir pişirme deneyimi sağlıyor.

Arçelik TKM 9961

Arçelik TKM 9961 B Telve Türk Kahvesi Makinesi, indüksiyon teknolojisiyle közde kahve lezzeti sunuyor. Ayrıca makine, Cooksense teknolojisiyle kahvenizi tam da istediğiniz köpükte ve kıvamda pişiriyor. Makine; siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sunulmakta. Son olarak paslanmaz çelik cezveleriyle öne çıkan modelin, arka haznesinde toplam 1.5 litre su tankı ve sesli uyarı sistemi bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz