En iyi hava nemlendirici buhar makinesi

0
1.125 Okunma

Hava nemlendiriciler özellikle kış aylarında hava kuruluğuna karşı oldukça etkilidirler. Genellikle nem oranı yaz aylarında yüksek, kış aylarında daha düşüktür. Sıcak ve soğuk buhar makinesi olmak üzere iki çeşidi bulunan bu cihazlar boğaz kuruluğu ve üst solunum yolu tıkanıklığı gibi sorunlar için faydalı oluyorlar. Peki en iyi hava nemlendirici buhar makinesi hangisi? Sizin için en iyi 5 buhar makinesini listeledik.

Weewell Buhar Makinesi WHC752

İyonik hava temizleyici özelliğiyle Weewell sıcak-soğuk buhar makinesi, evinin ideal nem dengesini sağlıyor ve ortamın havasını temizliyor. Cihaz kireç oluşumunu engelleyen filtre teknolojisine sahip. 5 L haznesi bulunuyor ve uzaktan kumanda ile yönetiliyor. Cihazdaki su bittiğinde, otomatik kapanma ve uyarı sistemi devreye giriyor. Fiyatı diğer buhar makinelerine göre yüksek olsa da kullanıcılar üründen memnun olduğunu belirtiyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Sinbo Buhar Makinesi

Ultrasonik nemlendirme teknolojisine sahip olan Sinbo hava nemlendirici, hem uygun fiyatlı hem de performans açısından oldukça iyi ürünlerden biri. Cihaz 14 saat aralıksız çalışma gücüne sahip. Buhar çıkışını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Cihaz suyu azaldığında otomatik olarak kapanıyor ve oldukça sessiz çalışıyor. Kullanıcılar Sinbo buhar makinesinin odayı kısa sürede nemlendirdiğini ve memnun olduklarını belirtiyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Loobex Buhar Makinesi

Üstün performansıyla dikkat çeken ürünlerden biri olan Loobex soğuk buhar makinesidir. 5,8 L su haznesi vardır, diğer hava nemlendiricilerine göre daha büyüktür. Makinenin buharlandırma ünitesinde, zaman içinde oluşabilecek kireçlenmeyi minimum seviyeye indirmeyi sağlayan seramik filtre sistem mevcut. Ultra sessiz çalışıyor ve 20-25 metrekarelik bir odayı, çok kısa sürede istenilen nem seviyesine getiriyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Fakir Airwell Buhar Makinesi

Fakir Airwell hava nemlendirici, su buharını ultrasonik ses dalgalarıyla oluşturduğu için neredeyse hiç ses çıkarmıyor. Ultrasonik soğuk buhar oluşturma özelliğine sahip. Saatte 300 ml soğuk buhar tahliyesi yapabiliyor. 4 litrelik su haznesine sahip. Bu cihazı tercih eden kullanıcılar su kapasitesinin yeterli olduğunu ve memnun kaldıklarını belirtmişler.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Beurer Ultrasonik Hava Nemlendirici

Şık tasarımı ve iki farklı renk seçeneği bulunan Beurer hava nemlendirici, 20 m²’ye kadar odalar için uygun bir üründür. Gece moduna sahiptir ve ultra sessiz çalışır. 2 litrelik su haznesine sahiptir ve sert su için opsiyonel su filtresi bulunur. 

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz