Acun Ilıcalı’dan yeni bir girişim daha: Eneftio nedir?

1
623 Okunma
Eneftio acun ılıcalı

Farklı alanlardaki girişimleri ile gündeme gelen Acun Ilıcalı, bu kez teknoloji severleri yakından ilgilendiren bir hamle yaptı. Ünlü televizyoncu Ilıcalı yeni girişimi Eneftio NFT platformunu resmen duyurdu. Peki nedir Eneftio ve nasıl kullanılır? İşte detaylar.

Eneftio nedir? Nasıl kullanır?

eneftio

NFT, son yıllarda internet dünyasında sıkça konuşuluyor. Benzersiz, tek bir türü olan dijital varlığı temsil eden bu NFT; farklı alan ve sebepler ile kullanılıyor. Konu dijitallik olunca elbette sosyal medyanın komedi memleri, tokenler hatta ilk atılan SMS gibi çok çeşitli unsurlarda NFT olarak satılmaya başlandı.

Girişimleri ile kendinden söz ettiren ve geçtiğimiz yıl kurduğu Exxen ile Netflix’e rakip olan Ilıcalı; bu kez soluğu NFT dünyasında aldı. Twitter üzerinden paylaştığı bir açıklama ile Eneftio’yu resmi olarak duyuran ünlü televizyoncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Eneftio’nun ilk NFT’leri olan All Star NFT’lerini keşfetmek ve avantajlarla dolu bu dünyanın bir parçası olmak için hemen http://Eneftio.com’a kayıt ol. @eneftiotr‘yi  takip et, NFT dünyasında yerini Eneftio ayrıcalıkları ile al.”

Bu platform ile artık kendi NFT’lerinizi üretebilecek ve satışa sunabileceksiniz. Ayrıca diğer NFT’leri satın almak için de yine platformdan faydalanabileceksiniz. Henüz işlevsel açıdan hayata geçmeyen platform; ilerleyen süreçlerde kullanıma hazır hale gelecek. Şimdilik başlangıç olarak bir kampanya sunuluyor. Kampanyaya göre; süre boyunca kullanıcının ilk NFT’sini satışa çıkarması ücretsiz olacak. Ayrıca platformun sadece Türkiye özelinde değil; dünya genelinde faaliyet göstermesi de beklentiler arasında.

Eneftio resmi web sitesindeki ilk koleksiyon ise Survivor All Star NFT’leri oldu.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz