2022 Spotify Wrapped’i nasıl görebilirim?

0
219 Okunma

Spotify kullanıcısıysanız, yılın en güzel zamanının geldiğini söyleyebiliriz. Neden mi güzel? Spotify’ın her sene sonunda heyecanla beklenen Spotify Wrapped yayınlandı. Bilmeyenler için Spotify Wrapped, akış hizmetinin kullanıcılara 1 Ocak’tan 31 Ekim’e kadar en çok dinledikleri şarkıların, sanatçıların, türlerin ve podcast’lerin görsel bir sunumunu sağladığı yıllık bir gelenektir. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat ve TikTok’ta paylaşılabilir kartlar biçimi.

Eşsiz müzik zevklerinizi sergilemenin ve ayrıca Spotify’a o kadar da incelikli olmayan bazı pazarlama olanakları sağlamanın harika bir yolu. Peki kendi Spotify Wrapped oynatma listenizi nasıl görebilirsiniz? 

Spotify Wrapped’i nerede görebilirim?

Telefonunuzda (Android veya iOS) Spotify uygulamasını kullanıyorsanız, uygulamayı açıp “Kitaplığınız”a giderek Spotify Wrapped istatistiklerinizi de bulabilirsiniz. Oradan, “Çalma Listesi”ne dokunun ve ardından “2022’nin en iyi şarkılarınız” bölümüne gidin.

Kendi 2022 Spotify Wrapped istatistiklerinizi gördükten sonra muhtemelen bunları arkadaşlarınızla paylaşmak isteyeceksiniz. Neyse ki, Spotify tam da bunu yapmayı kolaylaştırıyor.

2022-spotify-wrapped-i-nasil-gorebilirim-1

https://www.spotify.com/tr/wrapped/ web sitesinde, kartların her biri için çeşitli paylaşım seçenekleri göreceksiniz. Paylaşmak istediğiniz platformu (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat veya TikTok) seçin ve ardından yönergeleri izleyin.

Spotify Wrapped istatistiklerinizi doğrudan Spotify uygulamasından da paylaşabilirsiniz. Bunu yapmak için uygulamayı açın ve “Kütüphaneniz”e gidin. Oradan, “Çalma listeleri”ne dokunun ve ardından “2022’nin en iyi şarkılarınız” bölümüne gidin. Ardından, paylaş düğmesine dokunun ve paylaşmak istediğiniz platformu seçin.

Ve hepsi bu kadar! Artık Spotify Wrapped’i nasıl göreceğinizi ve nasıl paylaşacağınızı biliyorsunuz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz