2022’de en çok satılan kadın teknolojik ürünleri!

0
263 Okunma

2022 yılında kadınlar tarafından tercih edilen teknolojik ürünlere yakından baktık. Listede hangi ürünler var?

Listemizdeki ürünlerden satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/kifnye60

Akıllı saatlerden beklenen birçok özelliğe sahip Mi Watch Lite, fiyatı ile de oldukça rekabetçi bir profil çiziyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra cihazın kullanıcılara nasıl bir deneyim sunduğunu ise Mi Watch Lite inceleme videomuzda görebilirsiniz. Diğer yandan cihazın kutu açılışı da video da yer alıyor.

Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri ise kağıt üzerinde de fiyatı baz alındığında dikkat çekiyor. Cihaz, 320×320 piksel çözünürlüğe sahip 1,4 inç kare LCD ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı saati iki saat içerisinde tamamen şarj eden 230 mAh pil ile kutudan çıkıyor.

Bir diğer ürün olan Mi Smart Airfryer, 100’den fazla farklı tarif sunacak olan Mi Home uygulaması aracılığıyla kontrol edebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanarak pişirme işlemini 24 saat öncesine kadar planlayabilir ve sesli komutları kullanarak pişirme işlemini başlatabilir veya duraklatabilir ve kalan pişirme süresini kontrol edebilirsiniz. Yapacağınız işlemi kontrol etmek için ön taraftaki OLED ekranı da kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz