2023 İçin En İyi 3 Uygulama

0
244 Okunma

Apple App Store ve Google Play Store’a her gün binlerce yeni uygulama ekleniyor . En yeni ve en harika uygulamalardan bazılarıyla akıllı telefonunuzu veya tabletinizi hızlandırın.

Google Haritalar, Dropbox, Evernote ve diğerleri gibi iyi bilinen, sahip olunması gereken uygulamaları zaten bilen iOS ve Android kullanıcıları için aşağıdaki liste, hemen hemen tüm uyumlu cihazları dönüştürebilen yeni uygulamalardan oluşan canlandırıcı bir seçim sunar.

İşte indirmeyi ve bu yıl iyi bir şekilde kullanmayı düşünmek isteyeceğiniz 2023 İçin En İyi 3 uygulama listemiz.

Canva

2023-icin-en-iyi-5-uygulama-1

2023 için en iyi 3 uygulama listemizin ilk sırasındaki Canva, grafiğinizi tam olarak istediğiniz gibi tasarlamak için kullanabileceğiniz çeşitli düzenler, ücretsiz fotoğraflar, yazı tipleri, şekiller, simgeler, çizelgeler, çizgiler, çizimler, ızgaralar ve arka plan seçenekleri sunar. İşiniz bittiğinde, yüksek kaliteli bir görüntü olarak film rulonuza veya fotoğraf klasörünüze kaydedin veya en sevdiğiniz sosyal uygulamayı kullanarak doğrudan paylaşın.

İndirmek için:

Android

Todoist: Yapılacaklar Listesi ve Planlayıcı

2023-icin-en-iyi-5-uygulama-2

Dünya çapında 30 milyondan fazla kişi ve ekip tarafından güvenilmektedir. Todoist, son derece basit ama güçlü bir görev yöneticisi ve yapılacaklar listesi uygulamasıdır. Son olarak, işinizi ve yaşamınızı düzenleyin.

Android

Waterllama

Gün boyunca sulu kalmanın faydaları çoktur. Ancak su içmeyi hatırlamak, kolay olması gereken ama yoğun bir gün boyunca gerçekten olmayan şeylerden biridir. Waterlama dahil uygulamalar size hatırlatmada yardımcı olabilir. Her ikisi de kendi hedefinizi belirlemenize ve en sevdiğiniz içecekleri seçmenize, motive edici ama çok sinir bozucu olmayan hatırlatıcılara sahip olmanıza ve sevimli grafiklerle gelmenize olanak tanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz