Fotoğrafları ve videoları Instagram profilinize nasıl sabitlersiniz?

0
226 Okunma

 Instagram, gönderileri profilinize sabitleme seçeneğini sunmaya başladı. Geri kalan altı nokta en son gönderileriniz için ayrılmış olarak, toplam üç gönderiyi profilinizin üst kısmına sabitleyebilirsiniz. Bu içeriğimizde, fotoğrafları, videoları veya Reels videoları Instagram profilinize nasıl sabitleyebileceğinize ilişkin adımları ayrıntılı olarak açıkladık.

Android’de Instagram profilindeki gönderileri sabitleme:

1. Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin. Burada profilinize sabitlemek istediğiniz gönderiyi seçin ve sağ üst köşedeki dikey üç nokta simgesine dokunun. Beliren açılır menüden “Profilinize sabitleyin”e dokunun. Instagram şimdi gönderiyi profilinize sabitleyecek ve profilinizi ziyaret eden herkes önce onu görecek.

2. Sabitlenmiş gönderileri, onları sabitlediğinizi belirtmek için sağ üst köşede görsel bir raptiye simgesi olacaktır. Bu pin, profilinizi ziyaret eden herkes gibi siz de görebilir.

Gönderilerin sabitini kaldırma:

Android uygulamasını kullanarak Instagram’da bir gönderiyi kaldırmak için gönderiyi açın ve dikey üç nokta simgesine bir kez daha dokunun. Ardından, “Profilden sabitlemeyi kaldır”ı seçin . Sabitlenmiş tüm gönderileri kaldırırsanız, feed’iniz eskiden olduğu gibi ters kronolojik sırada görünecektir.

fotograflari-ve-videolari-instagram-profilinize-nasil-sabitlersiniz-1

iPhone’da Instagram profiline sabitleme:

1. iPhone’unuzda Instagram uygulamasını açın ve sabitlemek istediğiniz gönderiyi açın. Şimdi, yatay üç nokta menüsüne dokunun ve “Profilinize sabitle”yi seçin .

Alternatif olarak, açılır menüde “Profile Sabitle” seçeneğini görmek için bir resmi uzun süre basılı tutabilirsiniz. İşte nasıl çalıştığı:

2. Android uygulaması gibi, sabitlenmiş Instagram gönderilerini gösteren bir iğne simgesi göreceksiniz.

iPhone’daki Instagram profilinden gönderilerin sabitini kaldırma:

iOS için Instagram’da daha önce sabitlediğiniz bir gönderiyi kaldırmak için sabitlenmiş gönderiyi açın ve yatay üç nokta menüsüne basın. Seçenekler listesi göründüğünde, “Profilden sabitlemeyi kaldır”ı seçin .

Alternatif olarak, “Profilden Sabitle” seçeneğini görmek için bir gönderiye uzun süre basıp basılı tutabilirsiniz. Bu, sabitlenmiş fotoğrafları ve videoları iPhone’unuzdaki Instagram profilinizden kaldırmanın en kolay yoludur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz