3.500 TL’lik saç şekillendiricisini denedim

0
845 Okunma

Dyson Airwrap saç şekillendiricisi neler yapabiliyor, görmek için Dyson tarafından düzenlenen etkinliğe katıldık. 3.000 TL’nin üzerinde fiyat etiketine sahip saç şekillendiricisi ile saçlarımızı şekillendirdik. Tüm bu olan biteni de sizler için kayıt altına aldık. Ayrıca, Ahmet Cobain ile keyifli bir de röportaj gerçekleştirdik.

Dyson düzenlediği etkinlikte, tüm katılımcıların saçları Airwrap ile şekillendirildi. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu eğlenceli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Dyson Airwrap saç şekillendiricisi özellikleri

Airwrap saç şekillendirici, saçı fazla ısıya maruz bırakmadan hava kullanarak şekillendiriyor. Makine, yoğun ısı hasarına çözüm bulabilmek için Coanda etkisi adı verilen bir aerodinamik olguyu kullanarak havayı ısı ile birleştiriyor. Böylece saçlar yüksek ısı zararından korunuyor.

Airwrap ile aşırı ısı olmadan saçları kıvırcık ya da dalgalı yapmak mümkün. Ayrıca makine düzleştirme ve kurutma gibi yeteneklere de sahip.

Dyson dijital motor V9 ile gelen makinenin iki farklı seçeneği bulunuyor. Bunlardan biri 3.499 TL’lik fiyat etiketine sahip Dyson Airwrap Smooth + Control, diğeri ise 3.799 TL’lik fiyat etiketine sahip Dyson Airwrap Complete.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz