Üç adet Google uygulaması ile hayatınızı düzenleyin!

0
285 Okunma
Google uygulamalar

Kadınlar günlük hayatta aynı andan birden fazla iş ile ilgilenmek zorunda kalabiliyor. Özellikle çalışan ve evli bir kadınsanız, iş ile ev hayatınız ile ilgili her detayı düşünmek bazen size de zor gelebilir. Sorumluluklarınız ne kadar artarsa kendinizi o kadar stresli ve yorgun hissedebilirsiniz. Akıllı telefonunuza kuracağınız 3 Google uygulaması ile bu stresinizi en aza indirebilirsiniz.

Her şeyi kafanızda planlamak yerine Google’ın genellikle iş dünyasında kullanılan uygulamalarından yardım alabilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde günlük planlarınızı, not ve görevlerinizi kaydederek daha az enerjiyle daha düzenli bir hayata geçebilirsiniz.

Günlük planlarınızı Google Takvim’e kaydedin!

Bir çok telefon da ön yüklü gelen veya mobil marketlerden indirebileceğiniz Google Takvim, size sadece takvim bilgilerini vermiyor. Bu uygulamayı günlük hayatınızı organize etmek için kullanabilirsiniz. Özellikle iş hayatında çok sık kullanılan bu uygulama, günlük hayatınızı düzenlemekte de oldukça başarılı. Yapmanız gereken işleri için Google Takvim de hatırlatıcılar kurabilir, katılmanız gereken etkinlikleri kaydedebilirsiniz.

Google Drive ile tüm bilgilerini yedekleyin

Google drive uygulama

Fotoğraf veya videolarınız, resmi belgeleriniz ve çocuğunuzun aşı takvimine kadar tüm bilgileri Google Drive‘da saklayabilirsiniz. Sizin için önemli olan ve kaybetmemeniz gereken özel dosyalarınız için düzenli klasörler oluşturarak ihtiyacınız olan her an bu dosyalara erişim sağlayabilirsiniz. 15 GB ücretsiz bulut desteği veren bu uygulama, ihtiyacınız olabilecek tüm dosya türlerini destekliyor.

Tüm notlarınız için tek uygulama, Google Keep

Alınacaklar listeniz, unutmamanız gerekenler veya özel notlarınız için ayrı ayrı uygulamalara ihtiyacınız yok. Akıllı telefonların ile kullanabileceğiniz bir çok uygulama var fakat Google Keep ile görsel, yazı veya listelerinizi tek bir programda tutabilirsiniz. Notlarınızı önem sırasına göre listeleyebilir veya kategorilerine göre renklendirebilirsiniz.

Uygulamaların tamamı gmail hesaplarınız ile senkronize olarak çalışır. Bu sayede hem dosyalarınıza istediğiniz yerden ulaşabilir hem de güvenle saklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz