4K ekranlı sihirli pencere!

0
642 Okunma

“Penceremiz sihirli bir çerçevedir, resimler asla iki kez aynı olmaz” demiş.  Eleanor Hammond.

Bir pencere düşünün, her sabah aynı manzaraya uyanıyoruz değil mi? Buna son vermek isteyen Atmoph firması Google 4K destekli ekranlı pencere tasarladı. Adı Atmoph Window 2. Bu akıllı yüksek çözünürlüklü pencere ekran, seveceğiniz 1000 video kütüphanesinden istediğinizi oynatmak da dahil olmak üzere pek çok şey yapabiliyor.

İstediğiniz yere asabileceğiniz pencere ekranı, sabah kuş sesleriyle uyanmak için, ya da akşam yıldızları izleyebileceğiniz hale getirebilirsiniz. Amazon yağmur ormanlarına, Paris şeritlerine ve Hawaii sahillerinden Fuji Dağı’nın karlı zirvesinin manzarasına kadar 4K görüntüleri ve gerçek anlamda doğru renklere sahip ekranı, sizi gerçek anlamıyla her yere götürür. İsterseniz… yani nerede yaşarsanız yaşayın, Eyfel Kulesi veya Yunanistan’ın Santorini’deki badanalı semtlerinin manzarasını her zaman görebilirsiniz.

Atmoph Window 2 nedir?

Atmoph Window 2, dünyanın dört bir yanından sahneleri görebileceğiniz bir pencere şeklindeki akıllı bir ekrandır. Dünyanın dört bir yanından gelen binin üzerinde güzel sahne videosu, sesle tamamlayın, sanki oradaymış gibi hissedeceksiniz.

Şu sıralar mobil uygulamalarda da oldukça popüler olan meditasyon uygulamaları içinde oldukça güzel birlikler yapılabilecek uygulama ürünü olarak düşünebiliriz.

Siz odanızda  böyle bir akıllı ekran ister miydiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz