500 TL’ye kadar en iyi 10 Anneler Günü hediyesi

0
287 Okunma

Anneler Günü’ne sayılı günler kaldı. Ancak siz hâlâ annenize ne alacağınız konusunda karar veremediniz mi? Bu içeriğimizde sizlere yardımcı olmak adına 500 TL’ye kadar en iyi 10 Anneler Günü hediyesini listeledik

1- Philips filtre kahve makinesi

Anneler Günü için 500 TL altı hediye önerileri listemizin ilk sırasında Philips HD7462/20 filtre kahve makinesi bulunuyor. Kahve makinesi maksimum 1,2 litre kapasiteye sahip. Enerji tasarrufu özelliği bulunan cihaz, kahveniz hazırlandıktan 30 dakika sonra otomatik olarak kapanabiliyor.

2- Fakir Pixie saç şekillendirme seti

Anneler Günü için bir diğer hediye tavsiyemiz ise Fakir Pixie saç şekillendirme seti. Bu setin içeriğinde beş farklı saç şekillendirme başlığı bulunuyor. 200 dereceye kadar hızlı ısınan cihaz, saçın elektriklenmesini yıpranmasını önleyen seramik turmalin kaplı plakaya sahip.

3- Inface 5 Pro

Inface 5 Pro, pozitif ve negatif iyonlar sayesinde yaklaşık 42 derece sıcaklıkta çalışmakta. Cihazda mavi ve kırmızı renkte ışıklar bulunuyor. İçerdiği mavi ışık, cildi harekete geçiriyor ve gözenekleri azaltıyor. Kırmızı ışık ise cildi sıkılaştırıyor ve cildin canlılığını artıyor.

4- Arzum modern sefer tası

Anneler Günü için alabileceğiniz ve çalışan annelerin çok hoşuna gidecek hediye tavsiyemiz Arzum’un modern sefer tası. Bu sefer tası şık ve kompakt bir tasarıma sahip. Vakum aparatı sayesinde evde pişirdiğiniz yemeğin uzun süre taze kalmasını sağlar.

5- Fakir elektrikli süpürge

Anneler Günü için bir diğer hediye tavsiyemiz ise Fakir Darky’s Violet elektrikli süpürge. Fakir imzalı süpürge 800 W’lık emiş gücüne sahip. Dikey tasarımıyla yerden tasarruf imkânı da sunan elektrikli süpürge, toz haznesinin torbasız olması sayesinde torba değiştirme veya ekstra torba alma derdinden de kurtarıyor. Buna ek olarak cihazda bulunan toz haznesi, tek tuşla kolay bir şekilde açılabiliyor ve kolayca temizlenebiliyor.

6- Amazfit Verge Lite akıllı saat

Anneler Günü için alabileceğiniz bir diğer hediye olan Amazfit Verge Lite; yürüyüş, koşu ve bisiklete binme gibi toplamda 7 farklı spor aktivitesi için farklı modlar sunuyor. Ayrıca bu akıllı saat ile bir aktivite sırasında ne kadar kalori harcandığı da takip edilebiliyor. Son olarak akıllı saat, uyku izleme ve kesintisiz kalp atışı izleme özelliğine de sahip.

7- Arzum Shake’N Take kişisel blender

Anneler Günü Smoothie seven anneniz veya eşiniz varsa bu hediyeye bayılacaktır. Arzum Shake ‘N Take Kişisel Blender 300 W motor gücüne sahip. 570 ve 400 ml kapasitesi bulunan blender ile her an taze taze içeceğinizi tüketebilirsiniz. Arzum AR1032 damlamayı önleyen içme kapağı katlanabilir taşıma halkası ve kaydırmaz silikon halkası sayesinde hazırladığınız içeceği işe, spora veya herhangi bir yere giderken götürebilirsiniz.

8- Xiaomi Mi Vacuum Cleaner

9- İyonik Saç Kurutma Makinesi

10- Beurer LA 30 Aroma Diffuser

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz