Anne ve anne adaylarının takip edebileceği 5 Instagram hesabı

0
1.057 Okunma

Instagram’da paylaştıkları içerikleri ile dikkat çeken, eğlendiren, öğreten ve kimi zaman bizlere yol gösteren pek çok hesap bulunuyor. Bu hesaplar içinde anne ve adaylarına hitap eden hesaplar da bulunmakta. Kimi hesaplar , yeni çocuk sahibi olacak annelere yol gösterirken, kimisi annenin ve bebeğin ihtiyaçlarına yönelik paylaşımlar yapmakta. Bu yazımızda sevgili anne ve anne adaylarının takip edebileceği 5 Instagram hesabını listeledik.

akademisyenanne

Akademisyen Anne Yrd. Doç. Dr. Saniye BENCİK KANGAL, 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Kangal, sahip olduğu Instagram hesabında (@akademisyenanne) bilgilerini deneyimleriyle harmanlayarak anneler ve anne adaylarıyla paylaşmaktadır.

bebekvegelisim

Bebek ve Gelişim Instagram hesabı, anne ve anne adayları için paylaşımlar yapmaktadır. Bebeklerin aydan aya gelişimi, bakımı, hastalıkları ve daha bir çok bilgiyi @bebekvegelisim hesabında bulabilirsiniz.

gebeonline

Gebeonline hesabı ise gebelik döneminde ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgileri anne adaylarına ulaştırmayı amaçlıyor. Gebelik planlamasından, gebelik süreçlerine, doğumdan, emzirme dönemine kadar tüm merak ettiklerinizi bu hesapta (@gebeonline) bulabilirsiniz.

babylojicom

Bebek gelişimi ile ilgili paylaşımlarda bulunan bir diğer hesap ise @babylojicom. Faydalı bilgiler paylaşan hesapta hamilelik , emzirme, bebek bakımı, oyuncak önerileri gibi pek çok konuya dair postlar yer alıyor.

bebekgelisimiveyemekleri

Anne ve anne adaylarının takip edebileceği bir diğer hesap ise @bebekgelisimiveyemekleri. Bu hesapta bebekler için yemek tarifleri, bebek gelişimi ve daha birçok konuda faydalı bilgilerden oluşan paylaşımlar yapılıyor.

Bebeğinizin gelişimi için kullanabileceğiniz uygulamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz