6 En iyi hoparlörleri listeledik

0
590 Okunma

Ultimate Ears Boom 2

100 Doların altındaki en iyi Bluetooth hoparlör: Ultimate Ears Boom 2

ue boom 2 hayalet kablosuz su geçirmez darbeye dayanıklı bluetooth hoparlör dtdeals mobil

Neden bunu satın almalısınız: 15 saatlik pil ömrü, sürükleyici 360 derecelik ses ve su yalıtımı sayesinde daha ne isteyebilirsiniz?

UE Boom 2

Büyük, sürükleyici ses ve mükemmel su direnci ile UE Boom 2, sektördeki en iyi değer seçmelerinden biridir.

Kimin için: Taşınabilir ve sağlam, yüksek kaliteli bir kablosuz hoparlör isteyen herkes.

Neden Ultimate Ears Boom 2’yi seçtik:

UE Boom 2 2015 yılında girmiştir. Bu bütçeye müzik tutkunları için harika bir haber, çünkü Boom 2’yi kablosuz hoparlör ihtiyaçlarınız için akıllıca satın aldıran tüm nedenler hala doğru: Mükemmel 360 derece ses, 15 saatlik pil ömrü, su geçirmez muhafaza, ve havuz başında olduğu gibi oturma odasında iyi görünüyor zarif bir tasarım. Ama şimdi bu hoparlörü 100 $ veya daha düşük bir fiyatla bulabilirsiniz, bu da çok hoş bir anlaşma.

Her şeyden önce, Boom 2 aynı anda iki akıllı telefona bağlanarak bir düello-DJ senaryosunu mümkün kılar. UE Boom uygulamasını ekleyin ve bu sayı üç DJ’e yükselsin. Uygulamanın parti modu, bir akıllı telefondan 50 hoparlöre kadar melodilerinizi ayarlamanıza izin vererek, tüm hoparlörler argümanı boyunca size müthiş gibi bir güç kazandırır. Fiziksel kontroller, yandan büyük, dokunması kolay ses seviyesi düğmeleri ve parçaları çalmanızı / duraklatmanızı veya atlamanızı sağlayan dokunmatik üst panel de dahil olmak üzere, basittir.

Boom 2 üzerinden Alexa veya Google Assistant’ı çağıramazsınız , ancak ezgilerinizi nereye giderseniz gidin getirmenize izin veren yüksek kaliteli bir hoparlör arıyorsanız, UE Boom 2‘yi sevebilirsiniz.

Seyahat edenler için 100 doların altındaki en iyi Bluetooth hoparlör: JBL Flip 4

JBL Flip 4 elinde

Neden bunu almalısınız? JBL Flip 4, güçlü ses, ultra sağlam tasarım ve akıllı asistan uyumluluğu ile her şeyi yapıyor.

Sağlam ve tamamen su geçirmez olan JBL Flip 4, şaşırtıcı derecede yüksek ses çıkaran harika bir dış mekan arkadaşıdır.

Kimin için: Özelliklerinden ödün vermeyen olağanüstü taşınabilir ve uygun fiyatlı bir kablosuz hoparlör isteyenler.

JBL Flip 4’ü neden seçtik:

Adından da anlaşılacağı gibi, JBL Flip 4, dördüncü JBL’nin taşınabilir ve dayanıklı kablosuz Flip hoparlörler serisidir. JBL’in küçük hoparlörlerdeki dengeli, yüksek sesle ürettiği ses şeklinden her zaman zevk aldık ve Flip 4 bu geleneği sürdürüyor. Bu kablosuz hoparlör, özelliklerinden herhangi biri için daha az kayda değer, ekonomik kalırken çok fazla özelliği entegre etme şekline dönüşüyor.

Bu özellikler, 10 saatlik kesintisiz pil ömrüne sahip olsa da, sesi maksimum seviyeye çıkarmazsanız 12 saate kadar uzayabilir. Flip 4’ün ses seviyesinin üst kısımlarını keşfederseniz, sesin ne kadar yüksek olduğunu görünce şaşıracaksınız.
İç mekandaki en iyi ses sanatçısı değil – asıl isteğiniz buysa, UE Boom 2 veya Klipsch Groove’u düşünebilirsiniz  ama dış mekanda, gürültü departmanında rekabetin bol olduğu yerlerde hoparlör gerçekten dikkat çekiyor. Bunu aksiyonun ortasına yerleştirin ve partinizi hiçbir sorun yaşamadan güçlendirebilin.

Flip 4, diğer cihazların bağlanması için yardımcı bir giriş olan mükemmel kablosuz menzile sahip ve dahili mikrofonu sayesinde hoparlör olarak da çift görev yapabiliyor. Akıllı bir hoparlör olarak kabul edilmese de, bağlantı için bir akıllı telefon gerektirdiğinden ve yerleşik bir Alexa veya Google Asistanı bulunmadığından, hem Siri hem de Google Asistan ile uyumlu olduğunu takdir edebilirsiniz.

Havuz başı seçimimizden farklı olarak, UE Wonderboom, JBL Flip 4 yüzmüyor, bu yüzden eğer Flip 4 denize girerse yüzmek zorunda kalabilirsiniz.

Havuz için 100 doların altındaki en iyi Bluetooth hoparlör: UE Wonderboom

Wonderboom bluetooth hoparlörler nihai eller su geçirmez taşınabilir eller

Neden bunu satın almalısınız: Küçük ebat, büyük ses, yüzebilme ve su yalıtımı, hepsi UE Wonderboom’u şık olan havuz partisi aksesuarı yapar.

https://pembeteknoloji.com.tr/kagit-bardak-hoparlorden-esinlenen-tasarim-18126/

Nihai Kulaklar Wonderboom

Küçük, güçlü ve havuz partileri için mükemmel olan UE Wonderboom, Bluetooth hoparlörde büyük bir değerdir.

Kimin için: Tamamen su geçirmez, ekonomik, taşınabilir bir kablosuz hoparlör isteyen herkes.

Neden Ultimate Ears Wonderboom’u seçtik:

Aslında UE Wonderboom‘un yeni bir sürümü var – UE Wonderboom 2  peki neden hala ilk seriyi öneriyoruz?
Basit: Hala su sporlarını sevenler için harika bir hoparlör, ama şimdi daha da ucuz ve bu nedenle mükemmel kablosuz ses arayanlar için daha da uygun.

UE Wonderboom, havuz oyuncağıyla geçen bir avlu fenerine benziyor ve bu da güçlü yönlerini mükemmel bir şekilde özetliyor. Suya yakın bir kalabalığı (ya da sadece kendinizi) eğlendirmek istiyorsanız, istediğiniz kablosuz hoparlördür. Ses kalitesi kesinlikle ses meraklısı için uygun değil, ama olmak zorunda değil. Wonderboom’un ait olduğu dış mekanda, hacimli ve iyi bas tepkisine ihtiyacınız varsa satın alabileceğiniz bir ürün.

Pil ömrü, yaklaşık 10-12 saatte oldukça standarttır ve kablosuz menzili çok iyidir  dışardaki herhangi bir engelin dışına çıkarken muhtemelen 100 adım kapsama alanı elde edersiniz. Ancak Wonderboom’un kilit noktası, sağlamdır, su geçirmezdir ve evet, yüzer havuz veya plaj için mükemmel bir kablosuz hoparlördür.

Wonderboom 2, stereo eşleştirme ve tozdan korunma gibi bazı güzel avantajlarla birlikte gelir, ancak bunlar zorunluluk olmadıkça, orijinal Wonderboom ihtiyacınız olan tüm dış mekan hoparlörleridir.

UE Wonderboom siyah

Ultimate Ears - WONDERBOOM Portable Bluetooth Speaker - Phantom black - Front_Zoom. 1 of 14 Images & Videos. Swipe left for next.

Renk ve desen olarak farklı ama fiyat olarak aynı ürün olan, UE Wonderboom siyah severler için tercih edilecek bir ürün.

UE Wonderboom

100 Doların altındaki en iyi bütçeli Bluetooth hoparlör: Oontz Angle 3

50 oontz açısı 3 ultra bluetooth hoparlör thumber altında en iyi teknoloji hediyeler

Neden bunu almalısınız: Ufak ama güçlü olan Oontz Angle 3, düşük sesle kablosuz stereo ses veriyor.

Kimin için: Kablosuz bir hoparlöre ihtiyaç duyanlar.

Neden Oontz Angle 3’ü seçtik:

Oontz Angle 3′ü seçtik çünkü bir hurda parçası olmayan daha ucuz bir Bluetooth hoparlör bulamayacaksınız. Fiyatı ve büyüklüğü göz önüne alındığında ses kalitesi gerçekten iyi. Angle 3’te, 12-15 saatlik pil ömrü, mükemmel kablosuz menzil ve hoparlör uyumluluğu gibi diğer seçtikleri özelliklerin birçoğunu bulacaksınız. Onlar için çok daha az ödeyeceksiniz. Havuzlar veya plajlar gibi su kütleleri için ideal olmayacak, ancak su sıçramasına karşı koruma için elverişli olandan daha fazlası olan IPX5 su geçirmezliğine bile sahip ayrıca az miktarda durulayabilirsiniz bile.

Kauçuklu uç kapaklarla, Açı 3 de bazı suistimallere dayanabiliyor, yine de sağlamlık ana görevi değil. Yaptığınız şey, telefonunuzun veya tabletinizin dahili hoparlörünün sadece müzik veya YouTube videolarını paylaşma görevine bağlı olmadığı durumlar için ideal olan mütevazı ayak izinden net ve şaşırtıcı derecede yüksek ses. Bas bölümünde bir şampiyon olmasa da gayet işinizi görecek güce sahiptir.

Müzik için 100 doların altındaki en iyi Bluetooth hoparlör: Klipsch Groove

klipsch oluk ultra taşınabilir bluetooth hoparlör blutooth 1

Neden bunu almalısınız: Makul fiyatlı bir Bluetooth hoparlörde bulabileceğiniz en iyi ses kalitesine sahip.

Klipsch Groove

Bütçede dostu sesle ilgiliyseniz, Klipsch Groove sizin için iyi bir hoparlördür.

Kimin için: Ucuz bir kablosuz hoparlöre ihtiyaç duyan, ancak her şeyden önce mükemmel sese değer verenler.

Neden Klipsch Groove’u seçtik:

Bu fiyat aralığındaki kablosuz Bluetooth hoparlörler, birçok insan için çok fazla amaza hizmet etme eğilimindedir. Klipsch Groove ile öyle değil. Bu saygın şirketin yarattığı diğer her üründe olduğu gibi, öncelikli bir odak noktası var: Mümkün olan en iyi sesi üretmek.

Klipsch Groove, bunu kabinin ortasına üç inçlik tek bir sürücüyü sokarak kolayca yapar. Stereo ayırma üretmek için birden fazla küçük sürücü kullanmak yerine (bu kadar küçük bir hoparlörde neredeyse hiç işe yaramaz) bu tek sürücü, bir odayı kolayca doldurabilen büyük mono ses üretir. Sonos One hoparlörler üzerinde bulunan bir etkiye sahip olduğu formül burada da çalışıyor.

Hoparlör uyumluluğu, çoklu hoparlör kontrolü, ultra sağlamlık veya suya dayanıklılık bulamazsınız. Tek bir şarjla yaklaşık sekiz saat pil ömrü, kablolu cihazlar için yardımcı bir giriş kullanımı kolay güç, ses ve oynatma / duraklatma için üste monte edilmiş kontroller var. 

Bluetooth hoparlörler bir parti için yeterince yüksek mi?

Kesinlikle. Bazı Bluetooth hoparlörler, izin verirseniz tüm evi sallayabilen büyük ve güçlü cihazlardır ! Ne kadar güçlü olduğu, büyüklüğüne ve amplifikasyon seviyesine bağlı olacaktır. 500 ₺’den daha az maliyetli olan herhangi bir hoparlörün çok fazla güç harcaması muhtemel olmadığı göz önüne alındığında, partiyi gerçekten başlatabilecek ürünler için en iyi Bluetooth hoparlörler veya en iyi kablosuz hoparlörler listemizi kontrol etmek isteyebilirsiniz .

Bu Bluetooth hoparlörleri açık havada kullanabilir miyim?

Evet. Tüm bu Bluetooth hoparlörler dahili pillere ve elbette, dış mekan kullanımı için gereken minimum Bluetooth kablosuz bağlantısına sahiptir. Ancak başka düşüncelerin olduğunu unutmayın: Ne kadar gürültülü oluyor? Küçük bir Bluetooth hoparlör, diğer seslerden duyulacak kadar güç alamayabilir. Yeterince su geçirmez mi? Listemizdeki bazı hoparlörler su sıçramasına karşı korumalıdır, ancak kablosuz bir hoparlörle açık havada çok zaman geçirecekseniz, tamamen su geçirmez olmasını şiddetle tavsiye ederiz ( IPX7 veya daha iyisi ).

Bu Bluetooth hoparlörleri Alexa veya Google Assistant ile kullanabilir miyim?

Hayır, bu listedeki Bluetooth hoparlörler Alexa veya Google Assistant ile çalışmaz, ancak birkaçı Siri ve Google Asistan ile akıllı telefonunuz üzerinden çalışmanıza izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte, doğrudan ses tabanlı asistanlarla çalışan bazı Bluetooth hoparlörler var.

Bluetooth hoparlörler genellikle bir mikrofona sahip mi?

Bu özellik çok değişir. UE Boom 2 ve Klipsch Groove gibi bazı mükemmel Bluetooth hoparlörlerde mikrofon yoktur ve bu nedenle mikrofon aksesuarı olarak kullanılamaz. Ancak bazılarında dahili bir veya daha fazla mikrofon bulunur. Ucuz Bluetooth hoparlörler bile – Oontz Angle 3 gibi – genellikle bu özelliği sunar, bu yüzden eğer bir BT hoparlöründe ihtiyacınız olan bir şey varsa, tam ürün açıklamasını mutlaka okuyun.

Herhangi bir Bluetooth hoparlörünün radyosu var mı?

Kural olarak, Bluetooth hoparlörler geleneksel bir AM veya FM radyo içermez. Bu özellik sizin için önemliyse , radyoları ve Bluetooth’u olan kitap rafı stereoları ve müzik setlerinin sayısı da artmaktadır, ancak normal bir Bluetooth hoparlörü kadar küçük ve taşınabilir olamazlar.

Bluetooth hoparlörü CD çalar var mı?

Evet, nadir görülen bir kombinasyon olsa da. Böyle bir durumda, genellikle Bluetooth bağlantısı olan tam bir müzik setinden bahsediyorsunuz ve var.

Bir Bluetooth hoparlör televizyonuma bağlanabilir mi?

Evet, ancak TV’nize bağlı olarak, ek bir Bluetooth vericisi satın almanız gerekebilir . Çoğu TV ses çubuğu şimdilerde Bluetooth yerleşik olarak gelir, ancak bu, TV’nize Bluetooth üzerinden bağlandıkları anlamına gelmez. Genellikle, bu ürünler TV’nizden ses almak için kablolu bir bağlantı üzerinden bağlanır ve Bluetooth bağlantısı telefonunuzdaki veya tabletinizden ses çubuğuna müzik yayını yapmanıza olanak sağlar.

Hoparlöre ihtiyaç duyuyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz