69 TL’ye Fakir marka düzleştirici aldım ?(Fakir Carina saç düzleştirici)

1
1.352 Okunma

Bu videomuzda BİM’den 69 TL’ye aldığımız Fakir’in Carina modeli saç düzleştiricisini inceledik. Uygun fiyatıyla dikkat çeken düzleştiricinin özelliklerine yakından baktık ve deneyimledik….

Fakir Carina inceleme

BİM’de aktüel ürün olarak satışa çıkan Fakir Carina’yı satın aldık ve deneyimledik. Pembe rengi ile göze hitap eden Carina, saçın elektriklenmesini önleyen seramik kaplı plakalara sahip. Fakir Carina’nın en dikkat çeken özelliği ise çok hızlı bir şekilde ısınması. Fakir Carina saç düzleştiricisinin teknik özellikleri ise şu şekilde:

Fakir Carina modeline sahip olmak için tıklayabilirsiniz.

Fakir Carina teknik özellikleri

Maksimum 200 derece sıcaklığa ulaşabilen Fakir Carina, günlük kullanım için oldukça ideal. Hızlı ısınma özelliği sayesinde zamandan tasarruf ettiren Fakir Carina, 360 derece döner kablosu ile kullanım rahatlığı sunuyor. Fakir Carina tek tuş ile kolayca kilitlenebilir, böylece kolaylıkla güvenlik sağlarsınız.

Tek bir tuş ile açtığınız Fakir Carina’nın aktivitesinin üzerindeki led ışıktan takip edebilirsiniz. İnce ve hafif dalgalı saçlarda kullanıma uygun olan saç düzleştiricisi, seramik kaplı plakaları ile saçın zarar görmesini engelliyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz