Kablosuz kulaklık pazarının yeni üyesi OPPO Enco Air

0
526 Okunma
Enco Air

Kablosuz kulaklık pazarı her geçen gün yeni bir isim ile genişliyor. OPPO yeni kablosuz kulaklığı Enco Air modelini tanıttı. İşte özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken kulaklık hakkındaki detaylar

OPPO Enco Air özellikler ve fiyatı

Kablosuz kulaklık pazarının yeni üyesi OPPO Enco Air

Kablosuz kulaklık pazarının yeni ismi OPPO, yeni tanıttığı kulaklığında gecikmeyi önleyici 5.2 Bluetooht kullanıyor. İlk bu özelliğe yer verdik çünkü OPPO’nun yeni kulaklığı, ses performansı ve düşük gecikme konusunda iddialı. Ayrıca kulaklığın TÜV Rheinland high performance ve low latency sertifikaları bulunuyor. Kulaklıkta yer alan oyun modu, oyuncular için gecikme süresini 80ms kadar düşürebiliyor.

https://pembeteknoloji.com.tr/google-tabletleri-de-unutmadi-yeni-ozellik-entertainment-space-35700/

Gelelim OPPO Enco Air kablosuz kulaklığın diğer özelliklerine. Tam şarj ile 4 saat kesintisiz kullanım süresi sunan kulaklık, şarj kutusu ile 24 saate kadar kullanım sunuyor. Cihazın kutusu 10 dakikalık şarj ile ortalama 8 saat performans sunabiliyor. Özellikle spor yaparken ve açık ortamlarda kullanılan kablosuz kulaklıklar için su geçirmezlik önemli bir konu OPPO’nun bu kulaklığı IPX4 sertifikaya sahip. Kısacası suya ve toza karşı dayanıklı. OPPO kullanıcılarına iyi bir müzik deneyimi sunabilmek için farklı teknolojiler kullanıyor. Cihazda dinleme kalitesini arttıracak 12mm titanyum alaşımlı dinamik sürücü ve bass booster bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar DNN Noise Cancellation adı verilen teknoloji ile daha temiz bir ses dinleyecek. Kulaklığın sahipleri eğer Android kullanıcısı ise biraz daha şanslı. Çünkü sadece Android tarafında bulunan mobil uygulama sayesinde cihazın dokunmatik yüzeyi daha verimli kullanılabiliyor. Uygulama henüz iOS tarafında yer almıyor.

Mavi, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan kablosuz kulaklığın Avrupa fiyatı 99 euro. OPPO Enco Air kulaklığın ülkemize ne zaman geleceği ve sahip olacağı fiyat etiketi henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz