Sony’nin yeni OLED TV’si kullanıcılarını bekliyor

0
206 Okunma

Sony yeni OLED TV’si Sony Bravia A1E OLED’i duyurdu. Nisan ayında piyasaya çıkacak olan yeni OLED TV, 55, 65 ve 77 inç boyutlarıyla kullanıcılara ulaşacak.

İlk kez CES 2017’de ortaya çıkan Sony Bravia A1E OLED artık kullanıcılarına ulaşmak için gün sayıyor. Çok ince formda tasarlanmış ve çerçeveleri minimuma indirilmiş olan televizyon böylece rakiplerine oranla şık bir görünüme kavuşmuş.

Tasarımda ayrıca, One Slate adı verilen yeni bir konsept denenmiş. OneSlate ile televizyonun altındaki ayaklar kaldırıldığı gibi, cihazın tüm giriş çıkış uniteleri arka tarafta bir destek ayağı içine toplanmış. Böylece televizyonu, bulunduğu platformun üzerinden ayırmadan, arkasındaki desteğe yaslanarak ayakta tutmak mümkün oluyor. Ancak bu tasarımın her eve uygun olup olmayacağı bir soru işareti.

TV cihazında kullanılan Sony X1 Extreme Processor ise televizyonun asıl güçlü yönü. Çok yüksek kaliteli görüntü işleme kapasitesine sahip bu işlemci sayesinde yeni Bravia A1E OLED çok kaliteli görüntüler oluşturabiliyor.

Yeni televizyonun ses sistemi ise Sony’den beklendiği üzere, son derece gelişmiş bir teknolojiye sahip ve ses tüm odayı sarıyor, en ince ses ayrıntıları bile hissedilebiliyor.

55 inçlik XBR-55A1E, 5000 dolar, 65 inçlik XBR-65A1E 6500 dolardan satılacak. 77 inçlik versiyonun fiyatı ise henüz kesinleşmedi ancak 10 bin dolar seviyesinde olması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz