iPhone’lar bozulduğunda ne olacak? İşte yanıtı

0
270 Okunma

Sosyal mesafe son günlerde en önemli gündem maddelerimizden biri. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyoruz. Ancak, mecbur olabileceğimiz durumlar var. Bunlardan biri de günlük hayatımızda sık sık kullandığımız teknolojik cihazların bozulması. Bu durumda yetkili servise gitmek tedirgin edici bir durum olabilir. Edindiğimiz bilgilere göre Apple, cihazların tamir edilmesi aşamasında yeni bir kolaylık sunmaya hazırlanıyor. Peki bu dönemde, iPhone’lar bozulduğunda ne olacak?

 iPhone’lar bozulduğunda ne olacak?

Apple, sosyal mesafenin korunduğu bu günlerde yeni bir hamle hazırlığında.

Apple destek sayfasına ulaşan ya da Apple destek hattını arayan müşteriler bu dönemde kullanım ve yazılım ile ilgili destek aldıkları gibi onarım ihtiyaçları için de yetkili servis sağlayıcılarına yönlendirilecek. Tüketicilerin cihazı evinden teslim alınacak ve işlemler sonrasında evine teslim edilecek. Tüm bu süreç ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Kullanıcılar ayrıca Apple Yetkili Servis sağlayıcıları websiteleri üzerinden de gerekli yönlendirmeleri alabilecekler.

Apple markalı tüm cihazlar gibi iPhone’lar da bozulduğunda evden teslim alınacak ve tüm işlemleri tamamlandıktan sonra eve teslim edilecek. Böylece tüketiciler cihazlarını tamir ettirmek için evden çıkmak zorunda kalmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz