Apple Watch’a karşı Huawei Watch Fit alternatifi

0
735 Okunma

Giyilebilir teknoloji tarafında başarılı bir ivmesi bulunan Huawei’in yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı biliniyordu. Buna karşılık ilk kez geçen hafta ortaya çıkan, Huawei Watch Fit olarak piyasaya sürülecek akıllı saat hakkında daha fazla detay ortaya çıktı. Özellikleri, tasarımı ve görselleriyle ortaya çıkan akıllı saat dikdörtgen formuyla dikkat çekiyor.

Huawei’den yeni sportif akıllı saat olan Watch Fit ince ve uzun bir ekrana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Twitter üzerinden yapılan bir paylaşımla ortaya çıkan akıllı saatin detayları, Apple Watch alternatifi bir görünüm sergiliyor.

Huawei Watch Fit içni tercih edilen alışılmadık tasarım

Huawei Watch Fit-02.jpg

Tasarımsal açıdan dikkat çekecek dikdörtgen formda tasarlanan yeni akıllı saat Watch Fit ekran tarafında 1,64 inç boyutunda ve 456 x 280 piksel çözünürlüğünde karşımıza çıkıyor.

Akıllı saat aynı zamanda AMOLED bir ekran üzerine kurulu. Model bunların yanı sıra nabız sensörü ve GPS gibi olmazsa olmaz özellikleri de bünyesinde topluyor.

Akıllı saatin özellikleri bunlarla sınırlı değil elbette aynı zamanda kalp atış hızı, ivmeölçer, ortam ışığı ve Barometre sensörleri de cihazda yer alıyor. Akıllı saatin sağ tarafında, mikrofon için olduğunu düşündüren bir delik ve yan tarafında fiziksel bir düğme yer alıyor.

Huawei Watch Fit-02

Huawei Watch Fit akıllı saat aktif kullanımda bile 10 güne kadar bir kullanım sunuyor deniyor. Akıllı saat yalnızca Android cihazlarla uyumlu değil aynı zamanda iOS cihazlarla da etkili bir şekilde kullanılıyor. Geniş bir yelpazede aktivite takibi yaptığı aktarılan akıllı saatin 119 euro gibi bir fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Huawei Children Watch 4X akıllı saat tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz