Huawei Children Watch 4X akıllı saat tanıtıldı!

0
923 Okunma
Huawei Children Watch 4X özellikleri ve fiyatı

Çocuklar için akıllı saat fikrinden yola çıkan Çin merkezli şirketler, daha kısıtlı özellikler sunsa da bu cihazları piyasaya bir bir çıkartıyor. Xiaomi’nin akıllı saatinin ardından şimdi de Huawei Children Watch 4X tanıtıldı. Akıllı saat çocuklar için özel tasarımıyla dikkat çekerken minimum düzeyde sunduğu özellikleriyle çocukları mutlu edecek gibi. İşte akıllı saatin özellikleri:

Huawei Children Watch 4X ozellikleri ve fiyatı-01

Huawei Children Watch 4X özellikleri ve fiyatı

Akıllı saat pazarının gün geçtikçe daha da geliştiğini görüyoruz. Hal böyle olunca farklı alternatifler de sunuluyor. Bunlardan birisi olan ve çocuklara özel olarak geliştirilen Huawei’in akıllı saati çift kamerasıyla dikkat çekiyor.

Akıllı saatin tasarımına eklenen 5 Megapiksellik ve 8 Megapiksellik iki adet kamera eklenmiş. Tasarımsal açıdan klasik saatlere de benzeyen akıllı saat modeli, mavi, beyaz ve pembe renkte olmak üzere üç farklı şekilde sunuluyor.

Eklenen kameralar çocukların ebeveynleriyle anlık olarak iletişim kurmasını kolaylaştırmak adına eklenmiş durumda.

Akıllı saatin ekranında ise 1,41 inç 320×260 piksel AMOLED ekrana yer verildiği aktarılıyor. Akıllı saat ancak çocuklara özel olduğu için saate fiziksel tuşlar da eklenmiş. Akıllı saat bunun dışında adım takibi yapabiliyor ve su geçirmiyor. Akıllı saatin fiyatı ise 199 dolar seviyesinde konumlandırılıyor.

Xiaomi’den sonra Fitbit’den çocuklar için akıllı saat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz