Dünyada bir ilk: Xiaomi imzalı ilk saydam televizyon

0
1.057 Okunma
Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition

Ürün çeşitliliği ile teknoloji dünyasının tanınan isimleri arasında yer alan Çin merkezli Xiaomi, yeni pek çok cihazını tanıttı ancak onlar arasında ilginç bir tasarım bulunuyor: Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition. Dünyada seri üretime geçen ilk saydam televizyonu olma ünvanına kavuşan modelin özelliklerine bakalım.

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition dikkat çekici bir tasarıma sahip

Xiaomi genel olarak farklı ürünlere imza atmayı seviyor. Hal böyle olunca da saydam televizyon fikri sevilen teknoloji şirketi için kaçınılmaz oldu. Zira OLED TV özelliği taşıyan bu televizyonun en önemli yanı şüphesiz enteresan bir tasarıma sahip olması.

Alt ve üst kısımlardaki televizyon çerçevelerinin neredeyse sıfırlanmış olduğu bu televizyon, 120 Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Televizyonda işlemci tarafında MediaTek’in TV’ler için en başarılı işlemcisi olarak konumlandırılan 9650 tercih edilmiş.

Akıllı televizyon olarak konumlandırılan 65 inç boyutunda 120 Hz yenileme hızına sahip 10 bit 4K OLED panel üstüne kurulan TV, oldukça farklı görünüyor. Bu ilkleri içinde barındırılan modelin fiyat etiketinde 7 bin dolar yazacak deniyor.

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition‘ın dikkat çeken tasarımı kısa süre içinde sosyal medyada dikkat çekti.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz