“Baby Shark” çocuk şarkısı YouTube’da en çok izlenen video oldu!

0
1.048 Okunma
baby shark, youtube'da en çok izlenen video

YouTube’da genellikle çocuklara yönelik içerikler en çok etkileşim alan videolar oluyor. Bunun en büyük göstergelerinden biri de platform üzerinde en çok izlenen videonun “Baby Shark” adlı çocuk şarkısı olması. Güney Koreli eğitim eğlence şirketi Pinkfong tarafından yayınlanan şarkı, youtube’da tüm zamanlarda en çok izlenen video oldu.

“Baby Shark” tüm videoları geride bıraktı ve youtube’da en çok izlenen video oldu

Video yayın platformu YouTube’da Pinkfong tarafından kaydedilen şarkı şu anda 7.04 milyardan fazla çalındı. Luis Fonsi’nin Latin şarkısı olan önceki rekor sahibi Despacito’yu geride bırakarak zirveye oturan çocuk şarkısı, nakaratı ve dans hareketleriyle çocukların ilgisini çekiyor.

1970’lerden beri Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kamp ateşi şarkısı olarak popüler olan şarkı, Pinkfong’un yorumuyla viral bir hit oldu. Şarkı, 10 yaşındaki Koreli-Amerikalı şarkıcı Hope Segoine tarafından seslendirildi.

YouTube’da çocuklara yönelik birçok tarzda videolar bulunuyor. Şarkı kategorisinde ise dans ettiren müziklerin yanı sıra çocukların uykuya dalmasını sağlayacak müzikler de var. “Baby Shark” ise balık figürleri olan dansıyla ve sürekliliği bulunan melodisiyle bu alanda öne çıktı.

Pinkfong’un ana şirketi SmartStudy, “Baby Shark” şarkısı kamuya açık olmasına rağmen geçen yıl söz yazarı Jonathan Wright tarafından Pinkfong’un telif hakkına sahip olduğunu iddia ederek dava açmıştı. Dava hala Kore Telif Hakkı Komisyonu tarafından inceleniyor.

Best Model Of Turkey’i 15 yaşındaki bir kız kazanınca sosyal medya kızıştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz