TikTok Sony Müzik ile anlaştı!

0
292 Okunma
Sony Müzik TikTok

TikTok Sony Music ile uzun zamandır beklenen lisans anlaşmasını nihayet imzaladı! Böylelikle TikTok, kullanıcılarının Sony Music şarkılarını kullanmalarına olanak sağladı. Şirket, bu anlaşmanın Sony sanatçılarını tanıtma çabalarına da yarayacağını ayrıca belirtti. Anlaşmanın şartları henüz açıklanmasa da TikTok kullanıcılarının Sony Music’in ses kliplerine erişimi kolaylaştı.

TikTok Sony Müzik

TikTok Sony Müzik ile anlaşmasından sonra yaptığı açıklama

“Bu anlaşma ile içerik oluşturucu topluluğu, TikTok’un içeriklerinde kullanılmak üzere Sony Music‘in geniş güncel hit kataloğundan, en son yeni çıkanlardan, yeni çıkan favorilerden, ikonik klasiklerden ve her tür müzikten derin kesimlerden ses kliplerine erişebilecek. Platform, uygulamasında daha yüksek kullanıcı kişiselleştirmesini ve yaratıcılığını desteklemek istiyor. Bu nedenle KOBİ sanatçıları ve müzikleriyle hayran etkileşimi için yeni ve ileriye dönük fırsatlar sağlamak için birlikte çalışacak.”

TikTok yaptığı duyuruda güncel hitler, yeni çıkanlar, yeni çıkan favoriler ve ikonikleşen klasik şarkılara dikkat çekti. Sosyal medya uygulaması ayrıca, Warner ve Universal gibi firmalarla da halihazırda anlaşmalar yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uygulama sayesinde Sony ve şirketlerinin son zamanlarda büyük kazançlar elde ettiği bir gerçek. Örnek verecek olursak, Old Town Road isimli şarkıyla popülerliğini artıran Lil Nas X, bir Sony firması olan Columbia ile anlaştı. Bu lisans anlaşma ile TikTok sayesinde Sony Müzik bünyesinde bulunan şarkıların daha çabuk tanınması hedefleniyor.

Best Model Of Turkey’i 15 yaşındaki bir kız kazanınca sosyal medya kızıştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz