Best Model Of Turkey’i 15 yaşındaki bir kız kazanınca sosyal medya kızıştı!

0
1.358 Okunma
Best Model Of Turkey

Türkiye’nin modelini seçtiği en prestijli yarışmalardan Best Model Of Turkey, koronavirüs önlemleri kapsamında açık havada gerçekleşti. Bu yıl düzenlenen etkinlikte Best Model of Turkey’in birincileri Melisa İmrak ve Oğuzhan Bolat oldu. İkinciliği, Deniz Çatalbaş ve Yekta Baki, üçüncülüğü Sena Küçük ve Emre Özcanan kazandı. Kadınlarda kazanan Melisa İmrak 15 yaşında olması sebebi ile eleştirilerin hedefi oldu.

Best Model Of Turkey

Best Model Of Turkey seçilen Melisa İmrak açıklama yaptı

15 yaşında ‘Best Model’ seçildiği için tartışma konusu olan Melisa İmrak, sessizliğini bozdu. İmrak, “Eleştirileri okudum. Kimseyi yadırgamıyorum. Çevrem yavaş yavaş değişecek. Ama benliğimden ödün vermeyeceğim” dedi.

Yarışmanın jüri başkanı Erkan Özerman konuyla ilgili ise şu açıklamayı yaptı: “Dünyada ’15 yaşında olduğu için yarışmaya katılamaz’ diye bir kural da engel de yok. Simge Tertemiz de bu yarışmada 15 yaşındayken birinci olmuştu. 18 yaş altı bir yarışmacı, ailesinden noter tasdikli izin belgesi alması gerek.”

2005 doğumlu olan yani henüz 15 yaşındaki model Melisa İmrak, 18 yaşın altında olduğu için ailesinin rızası ile yarışmada yer almış. Sosyal medyadan birçok eleştiri gören bu birinciliğe gelen bazı tepkiler şu şekilde:

https://twitter.com/ipekthepandaaa/status/1321883386349293568?s=20

 

 

https://twitter.com/FztGlsh/status/1322185067549003777?s=20

 

Sizce bu kadar genç yaşlarda bu tür yarışmalarda yer almak doğru mu? Ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

İzmir depreminden sağ kurtarılan Elif sosyal medyayı sevince boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz