BiP nasıl kullanılır? Özellikleri neler?

0
640 Okunma

WhatsApp‘ın yeni kullanıcı sözleşmesinden sonra kafalar bir hayli karıştı. Kullanıcıların çoğu artık WhatsApp yerine başka bir mesajlaşma uygulaması kullanmak istiyor. Turkcell tarafından geliştirilmiş BiP uygulaması listelerin en başında. Şimdi akıllardaki soru, “BiP nasıl kullanılır? Özellikleri neler?” gelin birlikte inceleyelim.

BiP nasıl kullanılır?

Tamamen yerli ve milli olan bu uygulama, Türk mühendisler tarafından Turkcell desteği ile geliştiriliyor. Google Play Store ve App Store üzerinden uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. WhatsApp gibi anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan BiP uygulaması bunun yanı sıra farklı özelliklere de sahip.

BiP uygulamasının özellikleri

Bip nasıl kullanılır

Kendi kulvarındaki uygulamalara özellikleri ile fark atan BiP, aynı zamanda bilgisayar üzerinden de kullanılabilir. Uygulamanın özelliklerini sizler için listeledik!

Para transfer özelliği

Uygulamanın en dikkat çekici özelliği  para transferi özelliği. Bu özellik sayesinde istediğiniz kişiye mesaj gönderiyor gibi kolayca para gönderebiliyorsunuz. IBAN, hesap numarası gibi karışık rakamlara ihtiyacınız kalmıyor. Kısacası para göndermek istediğiniz kişinin numarasını biliyor olamanız yeterli.

İstediğin dilde mesajlaşma özgürlüğü

BiP uygulaması anlık çeviri özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla istediğiniz dilde mesajlaşabiliyorsunuz. Dilerseniz yurtdışında uygulamayı kullanan veya aynı dili paylaşmadığınız kişiler ile kesintisiz muhabbet edebiliyorsunuz.

WhatsApp yeni hizmet koşulları neleri içeriyor?

10 Kişiye kadar HD Görüntülü Görüşme

Mesajlaşma uygulamalarının vazgeçilmezi elbette ki görüntülü görüşme. BiP uygulaması 10 kişiye kadar HD görüntülü görüşme hizmeti verebiliyor.

Acil durumlar için özel buton

Bip nasıl kullanılır

Uygulama sayesinde acil durumlar da iletişime geçebileceğiniz bir liste oluşturabiliyorsunuz. Özellikle kadınlar için vazgeçilmez bir özellik olan acil durum butonu sayesinde ayrı uygulama indirmeden özellikten faydalanabiliyorsunuz.

Eğlenceli servisler ile bol hediyeler sizleri bekliyor

Sürpriz Nokta, Hadi gibi servisler ile hediyeler kazanabilir aynı zaman da BiP Keşfet özelliği ile magazin, spor, finans, hava durumu gibi günlük hayattan bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra telefonunuzun mesajlaşma kısmındaki mesajları da BiP üzerinden yönetebiliyorsunuz. Kaybolan mesaj, konum paylaşma, yüksek çözünürlüklü medya paylaşımı da mesajlaşma uygulamasının dahili özellikleri içerinde yer alıyor. Ayrıca uygulama ile oynadığınız oyunlara direk para transferi yapabiliyorsunuz.

BiP nasıl kullanılır? Özellikleri nelerdir?” sorularının cevabını verdik. Siz BiP uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz