Gucci 100. yılını kısa film ile kutlayacak

0
322 Okunma
Gucci

Gucci bu yıl 100. yılını kutlayarak asırlık firmalar arasına giriyor. Yeni koleksiyonu ve 100. yıl kutlamalarını bir kısa film ile kutlayacak. Kısa film, 15 Nisan’da dijital platformlarda gösterime girecek.

Gucci 100. yıl etkinlikleri

gucci

Tasarımları ile yıllardır modaya yön veren marka, bu yıl yeni koleksiyonuna  “Aria” ismini verdi. Geçtiğimiz yıl “Notes From the Silence” (Sessizlikten Notlar) ismini verdiği koleksiyonunda, kontrast renkler yer almıştı. Marka bu yıl “Aria” koleksiyonu ile müziğe atıfta bulunacağını söylüyor. Gucci geçen seneden bu zamana yeni bir yol benimsediğini ifade ediyor. Konu ile ilgili Alessandro Michele; “Yeni bir tempo kazanmak için mevsimselliklerin ve gösterilerin yıpranmış ritüelinden koparak etkileyici davete daha çok yaklaşacağız. Yeni bir öykünün kısımlarını paylaşmak için yılda yalnızca iki defa toplanacağız.” İfadelerine yer vermişti. Gucci, söylediği gibi yeni koleksiyon tanıtımları dijital ortamda iki ayrı zamanda yaptı. Bu yıl ilk seri için 15 Nisan tarihini seçen marka; aynı zamanda 100. yılını da kutlayacak.

Netflix Kağıttan Hayatlar filmi artık yayında!

Gucci geçtiğimiz etkinliklerinde de benzer seçeneklere başvurmuştu. Yaptığı canlı yayınlar ve sinema serileri ile koleksiyonlarını sunan marka bu yıl kısa film ile karşımıza çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz