Adidas, gücünü güneşten alan kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor

0
350 Okunma
adidas kablosuz kulaklık 2

Kablosuz kulaklık pazarı heer geçen gün yeni tasarım ve teknolojiler ile renkleniyor. Kulak içi ve kulak üstü formda birçok çeşit bulabileceğiniz pazara Adidas bir yenisi daha ekliyor. Doğaya dost, özellikle dışarıda vakit geçirenlerin ilgilisi çekecek olan bu kulaklı güneş enerjisi ile şarj oluyor. İşte yeni çevre dostu kablosuz kulaklık Adidas RPT-02 SOL hakkındaki detaylar.

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklık

adidas kablosuz kulaklık 2

Spor ürünleri ile ünlü marka Adidas, bu kez spor severleri yeni kulaklığı ile kalbinden vuracak. Spor yapmayı seven insanların birçoğu kulak içi yerine kulaküstü formdaki kablosuz kulaklıkları tercih ediyor. Bu detayı atlamayan marka; hem sporseverleri hem de doğa dostu kişileri memnun edecek bir kulaklık üzerinde çalışmaya başladı. Zound Industries ile ortak geliştirilen kulaklık üzerinde uzun zamandır çalışma yapıldığı ifade ediliyor. Tamamen doğa dostu tasarıma sahip kulaklığın sahip olduğu malzemeler geri dönüştürülmüş plastikten elde edilmiş. Henüz tasarım tarafında net bir çizgisi bulunmayan kulaklık ile ilgili ne önemli detay güneş enerjisini kullanarak şarj olması. Hatta iddiaya göre kulaklık sadece güneşten değil, her ışıktan enerji toplayacak. Kullanım ömründe ciddi bir fark yaratacak. İddialardan bir tanesi de kulaklık sınırsız bir kullanım ömrüne sahip olacağı yönünde bu özellik ile Adidas RPT-02 SOL kulaklık spor severlerin ilk tercihi olabilir.

Yeni kablosuz kulaklık ile ilgili henüz net bilgiler yok. Fakat 199 dolar ile 229 dolar arasında satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca kulaklığın çıkış tarihi için 2022 hedef olarak gösteriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz