Twitter’da en çok takip edilen hesaplar (2021)

0
854 Okunma

Dünyanın en popüler sosyal mecralarından Twitter’ı günde yaklaşık 62 milyon aktif kullanıcı ziyaret etmekte. Her geçen gün daha geniş kitlelere hitap eden bu platfromda en çok takip edilen hesaplar hangileri? Sizler için listeledik…

10. YouTube

twitterda-en-cok-takip-edilen-hesaplar-1

Twitter’da en çok takip edilen hesaplar listemizin 10. sırasında 72,8 Mn takipçiye sahip olan YouTube yer alıyor. Üstelik profilde yalnızca kısa klipler ve video bağlantılarını paylaşılıyor.

9. Ellen DeGeneres

twitter-da-en-cok-takip-edilen-hesaplar-2

En çok takip edilen 9. hesap ise 78,1 Mn takipçili Amerikalı oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres. Ellen 2014 yılında tüm zamanların en çok retweet edilen ünlü ‘Oscar tweet‘ i ile takipçi sayısını katlamıştı.

8. Ariana Grande

twitter-da-en-cok-takip-edilen-hesaplar-3

Amerikan şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Ariana Grande‘nin Twitter‘da 83,4 Mn takipçisi bulunuyor. Bu sayı onu en çok takip edilen 8. hesap yapıyor.

7. Lady Gaga

twitter-da-en-cok-takip-edilen-hesaplar-4

Müzik ve oyunculukta büyük başarılara imza atan Lady Gaga‘nın 83,6 Mn takipçisi bulunuyor. Gaga profilinde çoğunlukla müziği ve oyunculuğu ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

6. Taylor Swift

twitter-da-en-cok-takip-edilen-hesaplar-5

En büyük pop yıldızlarından biri olan Taylor Swift listemizin 6. sırasında yer alıyor. Ünlü şarkıcının 88,5 Mn takipçisi bulunuyor.

5. Cristiano Ronaldo

Dünya futbol tarihinin en golcü oyuncusu unvanına sahip olan Dünya futbol tarihinin en golcü oyuncusu Cristiano Ronaldo‘nun Twitter’da 92,7 Mn takipçisi bulunmakta.

4. Rihanna

Güzellik ürünleri girişimcisi ve şarkıcı Rihanna, Twitter’da en çok takip edilen hesaplar listemizin 4. sırasında yer alıyor. Megastarın 102,4 Mn takipçisi bulunuyor.

3. Katy Perry

Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı, oyuncu ve televizyon yarışması jürisi Katty Perry‘i ise Twitter’da 108,8 Mn kullanıcı takip ediyor.

2. Justin Bieber

Popülerliği hiçbir zaman düşmeyen şarkıcısı Justin Bieber, listenin 2. sırasında yer alıyor. Bieber’ın Twitter’da 113,8 Mn takipçici bulunuyor.

1. Barack Obama

Ve son olarak Twitter’da en çok takip edilen hesap Amerika Birleşik Devletleri’nin 44. başkanı Barack Obama‘ya ait.

 

Kaynak: BrandWatch

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz