The Witcher ikinci sezon tarihi belli oldu

0
120 Okunma
the witcher

Netflix’in sevilen dizilerinden The Witcher dizisinin ikinci sezon tarihi nihayet belli oldu. Dijital yayın platformu, hayranları tarafından merakla beklenen dizi için 17 Aralık tarihini işaret etti. Fakat film ile ilgili detaylı bilgi henüz verilmedi.

The Witcher ikinci sezonu 17 Aralık’ta yayınlanacak

2019 tarihinde Andrzej Sapkowski kaleminde hayat bulan dizi, oyun dünyasının da bir parçası. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin ikinci sezon tarihi hakkında bir açıklama yapılmamıştı. WitcherCon çevrimiçi etkinliğinde ortaya çıkan tarih ise 17 Aralık oldu. İkinci sezon tarihi bir tweet ile kesinleşti.

Genellikle yayın tarihi ile birlikte paylaşılan tanıtımlar bu dizi için geçerli olmadı. Henüz yeni sezona ait bir fragman bulunmuyor. Daha önce yayınlanan 12 saniyelik videoda ise fazla ayrıntı yer almıyordu. Koronavirüs salgını nedeni ile ertelenen çekimlerin yayın tarihine de etkisi oldu.

The Witcher dizisinin konusu

Fantastik bir yapım olan dizide uzun yıllardır birlikte yaşayan çeşitli varlıklar yer alıyor. Barış içinde yaşamayı sürdüren insanlar, cüceler ve elfler arasında çıkan savaş konu alınıyor. Dizinin asıl kahramanı Geralt of Rivia, bir çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk yeryüzündeki tüm dengeleri değiştirecek güce sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz