Dünya tersine dönüyor: Netflix 19 diziyi yayından kaldırdı

0
767 Okunma
Netflix filmi

Her geçen gün yeni bir içerik ile karşımıza çıkan Netflix, yeni içeriklerin yanı sıra hali hazırdaki dizileri yayından kaldırmaya başladı. Adete bir temizlenme sürecinden geçen platform 19 diziye son verdi. İçerlerinde hayranları tarafından sıkı takip edilen dizilerinde olduğu listeyi sizler için derledik.

Sevenleri üzülecek. İşte Netflix’ten kaldırılan diziler

Netflix artık izlenmeyen dizilerin platformda yer almasına izin vermeyen her hafta yayından kalkan dizi haberleri ile gündeme geliyor. Bunları bir kayıp değil kazanç olarak gören platform aşağıdaki dizileri artık gösterime çıkarmayacak.

Archive 81

korku temalı dizide yanmış yapımları tamir eden bir film yapımcısı konu alınıyor. Bir sezon yayınlanan dizinin toplam 8 bölümü vardı.

Cooking with Paris

Paris Hilton’un Amerikan yemek programının serüvenide çok kısa sürdü. Geçtiğimiz yıl yayına giren dizi düşük izleme nedeni ile iptal edildi.

Chilling Adventures of Sabrina

kara mizah ve bir lise dramının ortak konusu olan dizi 4 sezondur yayına devam ediyor. Amerikan korku dizisi artık yayında olmayacak.

Gentefied

2 sezondur yayından olan bu dizinin türü komedi. Latin dizisinin başrölünde Karrie Martin, Joseph Julian Soria Joaquín Cosío ve Carlos Santos yer alıyordu.

Glow

Tarihi geçmiş yıllara dayanan komedi-drama dizisi şaşırtcı bir şekilde yayından kaldırılanlar arasında yer alıyor. Son zamanlarda izleyicileri tarafından merakla takip edilen 3 sezonluk dizi ne yazık ki artık yayında olmayacak.

Mystery Science Theater 3000

Geçmişten bugüne komedi şovları arasında adından bahsettiren dizi yeni sezonunda başarıyı yakalayamadı. Komedi dizisi artık platformda yer almayacak.

The Baby-Sitters Club

Bir çocuk romanı serisinden esinlenen komedi-dram türündeki dizi 2020 yılında yayına başladı. iki sezonun sonunda ise Netflix’e veda etti.

The Dark Crystal

Bir Netflix dizini olan bu seri, The Jim Henson Company ile ortak yapımdı. Yeterli ilgiyi görmeyen diziye ilk sezon itibari ile son verildi.

Julie and the Phantoms

Bir gençlik müzikali olan dizinin ömrüde tek sezonluk oldu. Dizide 3 hayaletin müziğe olan tutkusu anlatılıyordu.

Never Have I Ever

2020 yılında hayatımıza giren dizi için yayından kaldırılacak listesinde yerini aldı. Komedi-drama temalı dizinin ilk 2 sezonuna veda ediyoruz. Henüz çekimleri yeni tamamlanan 3. sezonu ise yazın yayınlanacak

One Day At a Time

Latin bir ailenin hayatının konu edildiği sitcom dizisi 3 sezondur seyirci ile buluşuyordu. Fakat yolun sonuna gelindi.

Stranger Things

Stranger Things

Hayran kitlesi hiç son bulmayan 4 sezonluk dizinin yeni sezon haberlerini alırken bir yanda iptal haberleri ile karşı karşıyayız. Yeni bölümleri yayınlanmaya devam eden dizi hakkındaki Netflix’in son kararı merak konusu.

The Irregulars

Gizem, suç ve maceranın derinlemesine işlendiği dizi Sherloc Holmes havasındydı. Fakat tek sezon ile Platforma veda etti.

I Am Not Okay With This

Babasının ölmesi üzerine doğaüstü yetenkeleri ortaya çıkan kızın hikayesini anlatan dizi 1 sezondan oluşuyor. Dİzinin 2. sezonu Netflix’te yer almaayacak.

The OA

Bir bilim-kurgu dizisi olan The OA 7 yıldır kayıp bir kadının melek olarak dönmesini konu alıyor. İlk sezonu başarılı kapatan dizi ikinci sezonda aynı etkiyi yaratamadı.

Sense 8

Hayran kitlesine sahip dizinin 5 sezonluk performans göstermesi bekleniyordu. Fakat 2. sezon yayınlanmasının ardından yayından kalktı. Dünyanın 8 farklı yerinden kişiyi konu alan dizinin yeni sezonu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

The Get Down

Hip-hop’un yükselişini konu alan dizi müzikal tadında. Tek sezon yanınlanan dizi artık yayınlanmayacak.

Tuca&Bertie

Tam bir yetişkin çizgifilmi olan bu seri sadece tek sozun yayınlandı.

The Society

Yetişkinlerin yok olması ile kendi dünyasını kuran gençleri konu alan dizi tek sezon başarısını dürdürebilrdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz