Twitter Profesyonel hesap kullanmak ister misiniz? İşte şartlar

0
468 Okunma
twitter profesyonel hesap

Sosyal medya plaformu Twitter, bugün müjdeli bir haber ile kullanıcılarını sevindirdi. Geçtiğimiz yıl sadece belirli hesapların kullanabilediğini profesyonel hesap özelliği artık tüm kullanıcılara açılıyor. İşte profesyonel hesap kullanmanın ayrıntıları.

Twitter profesyonel hesaba nasıl geçilir?

İlk olarak geçtiğimiz yıl Nisan ayında kısıtlı kullanıma sunulan özellik; şimdi tüm kullanıcılar ile buluştu. Firma resmi hesabında yaptığı paylaşımda konu ile ilgili detayları paylaştı. Gönderiyi aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Yukarıdanda anlaşıldığı üzere artık Twitter profesyonel hesap kullanımı tüm kullanıcılar için aktif hale geldi. Geçtiğimiz yıl sadece özel ve işletme hesaplarının başvurularına açılan sistem artık bazı şartlar karşılığında herkese açıldı. Şartların olması gözünüzü korkutmasın çünkü aslında büyük şeyler istenmiyor. Twitter sadece gerçek kişi hesapları ayırt etmek için bu şartları sunmuş durumda. İşte bahsi geçen şartlar;

  • Başvuyu yapan kullanıcı daha önce Twitter Kullanıcı Sözleşmesini birden fazla ihlal etmemiş olmalı
  • İlgili hesap gerçek bir kişi ile ilişkili olmalı. Sahte veya herhangi bir kuruluş marka altında yer almamalı.
  • Fan sayfaları, hayvanlara ait hesaplar ve kurgusal sayfalar bu sisteme başvuru yapamaz.
  • Hesap adı, profil fotoğrafı ve biyografi metni eksiksiz bulunmalı.

Clubhouse özel hayatınıza saygıyı arttırıyor! İşte yeni özellik

Bu doğrultuda anlıyoruz ki kullanıcılar kendi adına oluşturduklar sayfaları profesyonel hesap özelliğine taşıyabilirler. Gerçek kişilerin önündeki tek engel Twitter kullanıcı sözleşmesi ihlali olabilir. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse sizde hesaplarını için başvuru yapabilirsiniz.  Özelliği kulanmaka için Araç çubuğundan “Profesyoneller için Twitter” seçeneğini kabul etmeniz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz