Instagram beş yeni özellik üzerinde çalışıyor

0
112 Okunma
Instagram

Sosyal medya devi Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Görünüşe göre, platform şimdi çok sayıda yeni ve heyecan verici özellik sunmaya hazırlanıyor.

Abonelik sistemi üzerinde çalışılıyor

Alessandro Paluzzi’nin paylaşımlarına göre şirket abonelik benzeri bir sistemi devreye koyacak. Bu sistem ile platform, içerik oluşturucuları profiline abone olan ücretli üyelerine özel içerik sağlamasına izin verecek. Yapılan bu paylaşımları yalnızca abone olan kullanıcılar görüntüleyebilecek.

instagram-bes-yeni-ozellik-uzerinde-calisiyor-1

Bir diğer özellik ise Hikayeler’e geliyor. Paluzzi’nin paylaşımına göre kullanıcılar Hikayeler’e fotoğraf ya da ses ile yanıt verebilecek. Bunun için platformun Hikayeler sekmesine iki yeni buton eklenecek. Buna ek olarak Instagram, kullanıcının QR kodu kullanarak gönderi paylaşmasına izin verecek yeni bir özellik de geliştiriyor.

Instagram’ın listede üzerinde çalıştığı son özellik ise kaybolan mesajlar. Kaybolma modu Sohbetlerdeki Hikayelere tepkilerini gönderebilecekleri anlamına geliyor. Hikayeye verilen tepki alıcı tarafından görüldüğünde, ortadan kayboluyor. Şu anda test aşamasında olan yeniliklerin kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. 

Sizler Instagram’ın üzerinde çalıştığı yeni özellikleri nasıl buldunuz? Hangileri kullanıma sunulmalı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz