Merakla beklenen Huawei Mate Xs 2 tanıtıldı

0
132 Okunma

Teknoloji devlerinden biri olan Huawei, şirketin en yeni ve uzun zamandır merakla beklenen Mate Xs 2 modelini tanıttı. İşte katlanabilir telefonun özellikleri…

Huawei Mate Xs 2 özellikleri

Ultra hafif ve ultra ince gövdeye sahip yeni amiral gemisi HUAWEI Mate Xs 2 açıldığında 7.8 inç boyutuna ulaşan ekranı, 2840×2200 çözünürlüğe sahip 424 ppi piksel yoğunluğuna sahip OLED bir panel ile geliyor. Qualcomm’un 5nm süreciyle üretilen Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan model sahip olduğu yansıma önleyici ekran ile güçlü güneş ışığında bile kullanıma hazırdır. Yansıma önleyici ekran, ekranın ışık yansımasını azaltır ve güneş ışığında bile daha iyi bir okuma deneyimi sağlar.

merakla-beklenen-huawei-mate-xs-2-tanitildi-1

Telefon ayrıca Huawei‘nin daha da rahat bir dokunuş sağlayan ve ekrandaki parmak izlerini azaltan ilk 3D fiberglas tasarımına sahip. Huawei Mate Xs 2, güçlü bir 4600 mAh pil ile donatılmıştır ve 66 W HUAWEI SuperCharge teknolojisini destekler. Ultra ince surround ses alanıyla birlikte yeni AI ses motoru, doğru ses ve sürükleyici bir ses deneyimi sağlar.

Telefonun kamera tarafında ise arkada 3’lü bir dizilim karşımıza çıkıyor. Bunlar sırasıyla 50 Megapiksel ana, 13 Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel 3x yakınlaştırma yapabilen telefoto. 50 MP gerçek kroma kamera, 2.000’den fazla rengi doğal bir şekilde yakalayabilir ve bunları orijinaline sadık kalarak yeniden üretebilir. Eşsiz Mirror Shooting Smart işlevi, kameranın dijital vizörü aracılığıyla kayıtları gerçek zamanlı olarak her iki ekranda aynı anda izlemeyi mümkün kılar. Fotoğraf deneyimi ayrıca yeni nesil AI ile zenginleştirilmiştir: AI Remove, kullanıcıların bir kaydırma hareketiyle görüntüdeki nesneleri kaldırmasına olanak tanır. Telefoto ve ultra geniş açılı kamera sayesinde uzun mesafe ve geniş açılı çekimler de tek fotoğrafta çekilebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz