Realme TechLife Watch R100 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
138 Okunma

Dünyanın en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden Realme, TechLife Watch R100’ün lansmanı ile ailesine uygun fiyatlı yeni bir akıllı saat ekledi. İşte TechLife Watch R100 özellikleri…

TechLife Watch R100 özellikleri

Realme TechLife Watch R100, sağ tarafında iki fiziksel düğme bulunan dairesel bir kadran ile geliyor. 360 x 360 piksel çözünürlüğe sahip 1.32 inç TFT ekran sunmakta. Akıllı saat bir alüminyum alaşım ve mat bir arka kapağa sahiptir ve ayrıca IP68 dereceli suya dayanıklı olması ile dikkat çeker.

Fitness özelliklerinden bahsedecek olursak; TechLife Watch R100 bir kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, VO2 max ve bir uyku izleyici ile donatılmış. Ayrıca stres seviyelerini, kadınlar için adet döngüsünü, hidrasyon hatırlatıcılarını ve nefes egzersizlerini izleyebilmektedirler. Giyilebilir cihaz, 110’dan fazla egzersiz aktivitesi için destek sunmaktadır.realme-techlife-watch-r100-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Realme TechLife Watch R100, yerleşik bir mikrofon ve hoparlöre sahiptir. Kullanıcılara, Bluetooth aracılığıyla bir akıllı telefona bağlayarak cihazdan arama yapma seçeneği sunmaktadır. Akıllı saat, sosyal medya bildirimleri, hava durumu güncellemeleri ve daha fazlası gibi kullanışlı özelliklere de sahiptir. Cihaz, 380mAh pil ünitesinden güç alıyor ve tek bir şarjla 7 gün pil ömrü sunduğu iddia ediliyor.

TechLife Watch R100, 51,07 ABD Doları fiyat etiketi taşımaktadır. Akıllı saat Siyah ve Gri renk seçenekleriyle geliyor. Son olarak Realme.com ve Flipkart’tan satın alınabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz