A101 10 Haziran aktüel kataloğu uygun fiyatlı Piranha akıllı saat

0
1.124 Okunma
piranha akıllı saat

Her hafta uygun fiyatlı ürünler ile yenilenen A101 aktüel kataloğu, bu hafta da uygun fiyatlı birçok ürünle karşımızda. Televizyon, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve kablosuz kulaklık seçeneklerinin bulunduğu katalogdan; biz bu hafta, muadilleri karşısında fiyat konusunda rakip bulamayacak bir ürün ile karşınızdayız. İşte A101 aktüel kataloğu Piranha Akıllı Saat özellikleri

Piranha Akıllı Saat

Piranha akıllı saat

Akıllı saatler artık hayatımızın bir parçası haline gelemeye başladı. Birçok marka farklı özelliklerde ve tasarımda saati piyasaya sürdü. Saatlere göre daha uygun fiyatlı bir seçenek olan akıllı bileklikler; dönemin en çok kullanılan giyilebilir teknolojileri arasında yer alıyor. Bugün sizlere muadillerine göre ciddi bir fiyat farkı olan Piranha Akıllı Saatin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Android cihazlar ile uyumlu olan akıllı saat, su geçirmiyor.  Konum desteği, adım sayar, uyku takibi ve kalp ölçüm gibi çeşitli sağlık aktiviteleri yapan saatin ne yazık ki sesli ve görüntülü görüşme özelliği yok. Sağladığı titreşim sayesinde mesaj ve çağrı bildirimlerini haber verebiliyor. Fakat bunları yanıtlamanıza imkan tanımıyor. Akıllı saatler arasında popüler olan kan basıncı ve kandaki oksijeni ölçme yeteneği bu saatte de var.  Tek bir renk seçeneği ile satın alabileceğiniz akıllı saat; iki yıl garantiye sahip.

Heyecanı kaçmadan izlemeniz gereken 2021 yapımı 10 film

Muadillerine göre daha az özellikler sunan akıllı saat; uygun fiyat sebebi ile ön plana çıkıyor. Piranha Akıllı saati 10 Haziran tarihinde A101 mağazalarından 69 TL‘ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz