Heyecanı kaçmadan izlemeniz gereken 2021 yapımı 10 film

0
271 Okunma

Tatil günlerini değerlendirmek için izleyecek yeni bir şeyler arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu zamana kadar kült yapılar ve artık klasikleşmiş içeriklerden sıkıldıysanız henüz daha yeni yayınlanmış 10 Netflix film önerimiz var. İşte 2021 yapımı 10 Netflix film önerisi

Beyaz Kaplan

Bir hint filmi olan Beyaz Kaplan; Hindistan’nın zengin bir ailesinde hizmetçilik yapan ve yalnız olmayı seven bir adamın hikayesini konu alır.  İşverenlerin ihanetine uğrayan hizmetçi Mantra, intikamını almak için yaşadığı hayattan vazgeçerek yeni bir hayata adım atar.

Tehlikeli Nokta

Aralarındaki ilişkide sorun yaşayan David ve Nadja, problemlerini çözüme kavuşturmak için kamp yapmaya karar verir. İsveç’te kamp yapmaya başlayan ikili için önce her şey yolundadır. Daha sonra çadırlarına inen bir kırmızı nokta ile kendilerini büyük bir kabusun içinde bulurlar. Bir tetikçi tarafından takip edilen ikili kendisini vahşi doğanın kucağında bulur.

Gerçek Hazine

Brooklyn’de büyüyen kardeşler Pili ve Loane, yaz tatili için Oahu’ya giderler. Klasik bir yaz tatili geçiren kardeşlerin bulduğu bir hazine günlüğü hayatlarını değiştirir. Hazineyi ararken çeşitli maceralar yaşayan ikili hedefi ararken aile kökenleri ile karşılaşır.

Penguin Bloom

Bir kaza sonucu belden aşağısı felç olan Sam, evlerine gelen yaralı bir kuşla hayata yeniden tutunmaya çalışır.

Kent Kovboyu

Cole, bir süredir uzaklaştığı babası ile yaşamaya başlar. Hayatında bir çok farklılık yaşayan Cole, binicilik yapmaya başlar ve hayatı değişir.

Thunder Force

Süper güçleri olan kötüler dünya için büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Bu alanda savaş açan bilim insanı Emily Stanton, bilgisini normal insanlara özel güçler kazandırmak ile harcamaktadır. Çalışmaları sırasında yıllardır görüşmediği arkadaşı ile karşılaşan Emily, ilk olarak arkadaşının özel güç kazanması ile iyi bir ekip olurlar.

Kaçak Yolcu

2021’in en dramatik bilim-kurgu filmlerinden biri olan Kaçak Yolcu; marsa giden bir grup insanın yaşadıklarını konu alıyor.

Her Şey Yok Olur

Bir çiftin şehir hayatından vazgeçerek taşraya taşınması ile başlar her şey. Çift için artık korkunç sırlar ortaya çıkmaya başlar.

I Care a Lot

Yılın en beğenilen filmlerinden olan I Care A Lot filminde; Marla, yasal vasilik yapan ve yaşlıları hiç fark ettirmeden dolandıran bir kadın. Fakat en son dolandırmak istediği hastasının bir akrabasının gangster olduğunu öğrenince işler bir hayli kızışıyor.

 Pieces Of a Woman

Martha evinde beklemedik bir şekilde doğum yapar ve doğum ne yazık ki bir trajedi ile sonuçlanır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz