A101 11 Ağustos aktüel kataloğu MF Product Akıllı Bileklik

0
3.141 Okunma
MF Product Akıllı Bileklik

Uygun fiyatlı ürünleri ile her hafta gündeme gelen A101, bu haftada birbirinden güzel ürünler ile hazırlanmış. Küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinizi tercih edebileceğiniz katalogda farklı teknolojik ürünler de yer alıyor. Bu hafta fiyatı ile sizi şaşırtacak bir ürün ile karşınızdayız. İşte MF Product Akıllı Bileklik hakkındaki tüm detaylar.

MF Product Akıllı Bileklik fiyatı ve özellikleri

MF product akıllı bileklik

A101 mağazalarında teknolojik ürünlerin daha uygun fiyata almak mümkün. Aktüel kataloglar sayesinde bugüne kadar birçok ürünü piyasadan daha ucuza satın alabildik. Şimdi ise satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı akıllı bileklik ile karşınızdayız. Elbette bu ürünü pahalı markalar ve yüksek performanslı ürünler ile kıyaslamamak gerek. Fakat günlük olarak kullanabileceğiniz bir akıllı bileklikten beklentilerinizi ortalama olarak karşılayabilecek bir ürün. Gelelim bilekliğin özelliklerine.

Ürünün modeli MF Product Wear 0185 Akıllı Bileklik olarak geçiyor. Bu model sadece siyah renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Öncelikle ürünün dikkat çeken özelliği uygun fiyatlı olması. Fakat buna rağmen sunduğu özellikler günlük kullanım için yeterli. Adım sayar özelliği ile günlük aktifliğinizi takip edebilirsiniz. Ayrıca kalori ölçme özelliği sayesinde yaptığınız yürüyüş ve hareketlerden ne kadar kalori yaktığınızı da bilmeniz mümkün. Aynı zamanda anlık olarak nabız ölçme özelliği sayesinde sağlık durumunuzu da kontrol edebilirsiniz. Telefonunuza gelen aramaları cevaplamanıza izin vermeyen ürün, sosyal medya bildirimleri de dahil olmak üzere tüm bildirimleri size iletebiliyor. Su sıçraması ve ter gibi ıslanmalara karşı dayanıklı bilekliği egzersiz modu ile spor sırasında kullanabilirsiniz. 90 mAh pil kapasitesi olan bilekliği 3 4 gün boyunca tek şarj ile kullanabilirsiniz.

11 Ağustos tarihinde A101 raflarında yerini alacak olan MF Product Akıllı Bileklik sadece 99,95 TL. 2 yıl garanti güvencesi bulunana ürünü taksitli olarak satın almanız da mümkün. Ürünü katalogda incelemek için buraya tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz